“Η ελπίδα έρχεται”: H διαπραγμάτευση του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τα 20 καρέ ενός κόμικ

Κανένα σχόλιο

Στον ιστότοπο του σκιτσογράφου Γιάννη Αντωνόπουλου (johnantono.blogspot.gr) δημοσιεύτηκε ένα ευφάνταστο κόμικ αναφορικά με την εκλογή ΣΥΡΙΖΑ και τη διαπραγμάτευση που ακολούθησε.

Μέσα από τα 20 σκετς της ιστορίας, αναδεικνύονται οι ελπίδες και οι διαψεύσεις αλλά και το παράδοξο μίας διαπραγμάτευσης που τελικώς οδήγησε την κυβέρνηση της Αριστεράς να αποδεχτεί ότι “δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική” πέρα από τα μνημόνια.

Δείτε το: 

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις