Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση ως όπλο ενάντια στις καταλήψεις

Κανένα σχόλιο

Η τεχνολογία “απελευθερώνει”, λένε κάποιοι. Στην περίπτωση της Ελλάδας, η εξ αποστάσεως εκπαίδευση “απελευθερώνει” το Υπουργείο Παιδείας από την πίεση που ασκούν οι καταλήψεις.

Εντύπωση οπωσδήποτε προκάλεσε η δήλωση της Υπουργού Παιδείας κ. Νίκης Κεραμέως η οποία πέραν της απειλής για αναπλήρωση των χαμένων ωρών μαθήματος με μαθήματα Σάββατα και αργίες έφερε στο προσκήνιο και ένα νέο μέτρο που συνδέεται με τις δυνατότητες που δίνουν οι νέες τεχνολογίες.

Ποιο είναι το νέο μέτρο; Η χρήση της τηλεκπαίδευσης ως όπλο ενάντια στις καταλήψεις:

"Sponsored links"

“Από αύριο, στις σχολικές μονάδες που τελούν υπό κατάληψη ξεκινά υποχρεωτική για όλους σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση”, είπε η Υπουργός στη δήλωσή της.

Μέσω της τηλεκπαίδευσης, το Υπουργείο Παιδείας “αφοπλίζει” τις καταλήψεις αφού τα μαθήματα μπορούν να συνεχίζονται ανεξαρτήτως της κατάληψης ενός φυσικού χώρου ή κτιρίου.

Εικόνες από το μέλλον, που ήρθε πολύ πιο κοντά μας λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις