Η επίσπευση των εργασιών για το φράγμα Βαλσαμιώτη σε συνάντηση Βουλευτών Χανίων με τον Στ. Αραχωβίτη

Κανένα σχόλιο

Με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στην Αθήνα, με θέμα την πορεία του έργου Φράγματος Βαλσαμιώτη.

Στη συζήτηση τέθηκαν οι προτεραιότητες, προκειμένου αφενός το έργο να καταστεί λειτουργικό για τους Χανιώτες παραγωγούς και αφετέρου να διερευνηθούν οι αιτίες της σημερινής κατάστασης.

Ο κ. Αραχωβίτης διαβεβαίωσε τους βουλευτές ότι:

"Sponsored links"

«Στις σημερινές συνθήκες της κλιματικής αλλαγής που οι βροχοπτώσεις είναι χρονικά εστιασμένες και έντονες, ενώ υπάρχουν μεγάλες περίοδοι ανομβρίας ιδιαίτερα στην Κρήτη, όλα τα έργα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα ακόμα και για δεκαετίες, πρέπει να ολοκληρωθούν ταχύτατα. Το υπουργείο είναι αποφασισμένο να επιταχύνει τις διαδικασίες σε αυτή την κατεύθυνση».

Οι βουλευτές, από την πλευρά τους, επεσήμαναν την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του έργου, γιατί στα Χανιά αναπτύσσονται δυναμικές καλλιέργειες, αλλά εξίσου σημαντικό είναι να διερευνηθούν και τα αίτια της σημερινής κατάστασης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις