Η επιλογή

Κανένα σχόλιο

Του Νίκου Τζάρα

Ανάμεσα στην πρoώθηση της ευημερίας του λαού και της δημιουργίας ενός καλού επιχειρηματικού κλίματος επιλέχτηκε η δημιουργία ενός καλού επιχειρηματικού κλίματος.

Αυτή η επιλογή προϋποθέτει την απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων,την καταστροφή των μικρών επιχειρήσεων, την ενίσχυση των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και την χειροτέρευση των όρων επιβίωσης των λαϊκών τάξεων.

"Sponsored links"

Βρισκόμαστε μπροστά στην παλινόρθωση της ταξικής κυριαρχίας και της συγκέντρωσης όλο και μεγαλύτερου πλούτου στα χέρια των ανώτερων κοινωνικών τάξεων που εκμεταλλεύονται την πανδημία συσσωρεύοντας όλο και περισσότερα κέρδη.

Ετσι το τοπίο της επόμενης μέρας προδιαγράφεται τραγικό για τις ζωές των απλών ανθρώπων που βλέπουν το οικοδόμημα της ζωής τους να καταστρέφεται μέρα με την μέρα χωρίς να μπορούν να αντιπαρατεθούν.

Η μόνη δύναμη που μπορεί να αντιστρέψει τα πράγματα είναι η ολική επαναφορά των ταξικών αγώνων που ενωμένα θα δοθούν από το εργατικό κίνημα.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις