Η ΕΤΑΝΑΠ δίνει “γενναιόδωρο bonus” στους εργαζόμενους λόγω της “εξαιρετικά καλής χρονιάς”

Κανένα σχόλιο

Αναγνωρίζοντας ότι το 2018 ήταν μία εξαιρετικά καλή χρονιά για την ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. SAMARIA, η εταιρεία, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου “στηρίζει τους εργαζόμενους της και αναγνωρίζει την αξία τους και τη συμμετοχή τους στην επιτυχία της” δίνοντας ένα “γενναιόδωρο bonus”.

Πιο αναλυτικά, στο δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

Με αυτό ως δεδομένο, όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. SAMARIA έλαβαν ένα γενναιόδωρο bonus που αποτελεί την απτή απόδειξη ότι η εταιρεία μένει πάντα πιστή στη δέσμευση της να επιστρέφει πάντα μέρος των κερδών της στην κοινωνία.

"Sponsored links"

Η Διοίκηση καταδεικνύει με την κίνηση αυτή ότι το 2018 ήταν μία πολύ καλή χρονιά για την εταιρεία και παράλληλα αποτελεί αναγνώριση και επιβράβευση της εργασίας όλων των ανθρώπων που αποτελούν το προσωπικό της.

Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο και τα διοικητικά τμήματα της ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. SAMARIA αποτελούν μία δεμένη ομάδα που στηρίζει την εταιρεία σε κάθε της βήμα προς την ανάπτυξη και το μέλλον.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις