Η Ευρωπαϊκή Ένωση τι είναι; – Η Γερμανία τι είναι; – Η Μέρκελ γιατί έρχεται στην Ελλάδα;

Κανένα σχόλιο

Η Ελλάδα τι είναι; Η επαρχία της Γερμανίας; Ποιος την έκανε επαρχία της Γερμανίας; Ποιος συνεχίζει το καθεστώς; Μια χώρα γίνεται υποτελής όταν την παραδώσει ο λαός της. Όχι μια χούφτα ανδρείκελων ου την κυβερνούσαν και την κυβερνούν.

Τι ζητά η Μέρκελ στην Ελλάδα; Να δώσει εντολές; Ποια είναι; Η Ευρωπαϊκή Ένωση τι είναι; Το όχημα της Γερμανίας για να καταργεί τις ανεξαρτησίες των λαών;

Ξεφτυλισμένοι!

"Sponsored links"

Α.Ρ.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις