15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Η ΕΦ.ΣΥΝ ανατρέπει τη μονταζιέρα του Βενζινάδικου: Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη η αντιπολίτευση

Ημερομηνία:

Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη εμφανίζεται η αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και σειρά γνωστών πολιτικών, καθηγητών πανεπιστημίου και δημοσιογράφων από τη νέα μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα για το περιστατικό στο Βενζινάδικο, που φέρνει στο φως η Εφημερίδα των Συντακτών.

Ο Βαγγέλης Βενέτης απόστρατος αξιωματικός κάνει λόγο για έναν «μαινόμενο άντρα να ουρλιάζει σε μια γυναίκα που ήταν μόνη στο αυτοκίνητο της».

Ο ίδιος λέει πως κατά τη διάρκεια του περιστατικού η κ. Κωνσταντοπούλου παρέμεινε ήρεμη “και εξαιρετικά ευγενής μέσα στο αυτοκίνητο της. Εγώ προσπάθησα να απομακρύνω τον υπάλληλο. Αυτό έγινε 4-5 φορές και εκείνος επέστρεφε όλο και πιο έξαλλος. Κάποια στιγμή άρχισε να βρίζει την οικογένεια της κ. Κωνσταντοπούλου και τον άντρα της. Τότε εκείνη ζήτησε το όνομα του, χωρίς όμως να πει ποτέ ότι πρόκειται να μιλήσει με το αφεντικό του ή να τον απειλήσει”

Στο ρεπορτάζ, που υπογράφει η Ντίνα Δασκαλοπούλου και ο Στέργιος Ζιαμπάκας, υπενθυμίζεται ότι ο υπάλληλος του βενζινάδικου εργάζεται σε νυχτερινά μαγαζιά και στη σελίδα του στο Facebook ακολουθεί ακροδεξιές ομάδες που ζητούν την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι η αρχική μάρτυρας Βάλια Παναγιωτίδου φέρεται να ενεργοποιείται στη ΔΑΠΚΕ ΟΤΕ και παρακολουθεί στενά το μηχανισμό της νεοδημαοκρατικής μονταζιέρας και συγκεκριμένα ομάδες όπως το Παρατηρητήριο.

mouroutis

Η ίδια έσβησε την αρχική ανάρτησή της στο Facebook και τα σχόλια στα οποία φαινόταν πως στηνόταν σταδιακά ο μηχανισμός της μονταζιέρας με την επίκληση συγκεκριμένων δημοσιογράφων. Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός γιατί η Παναγιωτίδου, αν έσβησε όπως αναφέρει το video, δεν χρησιμοποίησε κάποιο πρόγραμμα επαναφοράς δεδομένων, από αυτά που κυκλοφορούν κατά δεκάδες δωρεάν στο Ιντερνετ.

Σύμφωνα πάντως με τη νέα μαρτυρία ήταν ο Βαγγέλης Βενέτης αυτός που της ζήτησε να διαγράψει το video και όχι η Κωνσταντοπούλου.

Από χτες το βράδυ πάντως αρκετοί λογαριασμοί σε twitter και facebook, που πρωτοστάτησαν στην γιγάντωση του θέματος, έχουν αρχίσει να σβήνουν μηνύματά τους. Αγνωστο παραμένει που βρίσκεται το video που σύμφωνα με καθηγητή του ΑΠΘ, Ορέστη Καλογήρου, είχε παραδωθεί στο κανάλι της Βουλής.

kalogirou3

Συμπλήρωση: Οι ιντερνετικοί «φίλοι» της Βάλιας Παναγιωτίδου πάντως, όπως ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Σαμαρά Γιώργος Μουρούτης δεν κατάφεραν να κρύψουν ότι πραγματικός στόχος της επίθεσης την οποία κλιμάκωσαν ήταν οι πρωτοβουλίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου και συγκεκριμένα η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους. Το συγκεκριμένο σήμα ανέβηκε στο λογαριασμό του Μουρούτη λίγε ώρες μετά τις πρώτες “αποκαλύψεις”.

mouroutis2

 

info-war.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ