Η Κρήτη με πρωτοπόρο το ΕΒΕΧ σε δίκτυο προώθησης αγροδιατροφικών προϊόντων

Κανένα σχόλιο

Με επικεφαλής το Επιμελητήριο Χανίων, η Κρήτη συμμετέχει σε ένα καινοτόμο δίκτυο προώθησης της εξωστρέφειας των αγροδιατροφικών εταιρειών στην περιοχή Αδριατικής – Ιονίου.

Η εναρκτήρια συνάντηση των εταίρων του έργου “INNOVAGRO: Development of an Innovative Network for the Promotion of Extroversion of Agro-food Companies in Adriatic – Ionian Area” συνεχίζεται, στο Επιμελητήριο Χανίων.

Πρόκειται για ένα έργο που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας Αδριατική – Ιόνιο (INTERREG ADRION), και το Επιμελητήριο Χανίων είναι επικεφαλής εταίρος του έργου.

"Sponsored links"

Οι εταίροι του προέρχονται από την Ελλάδα (Επιμελητήριο Χανίων, Περιφέρεια Κρήτης, Πολυτεχνείο Κρήτης, INSULEUR), την Αλβανία (Ένωση Εμποροβιομηχανικών Επιμελητηρίων Αλβανίας), την Ιταλία (Επαρχία της Potenza, Πανεπιστήμιο Basilicata, Γενική Συνομοσπονδία Γεωργίας), τη Σερβία (Επιμελητήριο Σερβίας) και τη Σλοβενία (Ινστιτούτο για Ολοκληρωμένες Λύσεις Ανάπτυξης – E-zavod).

Το έργο έχει προϋπολογισμό 1.060.000 ευρώ και διάρκεια 24 μηνών.

«Στις 10/05/2017, εγκρίθηκαν 35 προτάσεις σε σύνολο 378 υποβολών, ενώ οι ενδιαφερόμενοι για την υποβολή πρότασης ξεπέρασαν τους 800. Μία από τις 35 προτάσεις που εγκρίθηκαν, ήταν αυτή του Επιμελητηρίου Χανίων», τόνισε ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ Γιάννης Μαργαρώνης λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είμαστε υπερήφανοι που το Επιμελητήριο Χανίων είναι επικεφαλής εταίρος σε τέτοια διακρατικά προγράμματα τα οποία ωφελούν την τοπική οικονομία.

Από την πλευρά του στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, επεσήμανε πως με το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορούν να βρεθούν τρόποι προώθησης της επιχειρηματικότητας στον αγροδιατροφικό κλάδο.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις