Η κυβέρνηση έκλεισε τα καταστήματα ρούχων, όμως τα LIDL συνεχίζουν να πουλούν ρούχα

Κανένα σχόλιο

Έντονες αντιδράσεις δεχτήκαμε από μερίδα του εμπορικού κόσμου των Χανίων με αφορμή την πώληση ρουχισμού από τα LIDL.

Αφού η κυβέρνηση επιτρέπει την πώληση ρουχισμού από τα εν λόγω σούπερ μάρκετ μας είπαν, να επιτρέψει και σε εμάς να ανοίξομε τα μαγαζιά μας.

Οι έμποροι που μας εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία τους μας κατήγγειλαν τον αθέμιτο ανταγωνισμό από τα LIDL και ζητούν την άμεση λύση του καυτού ,στην κυριολεξία, θέματος επιβίωσης γι’ αυτούς

"Sponsored links"

Η κινητή υγειονομική βόμβα των LIDL

Εδώ και χρόνια η LIDL ρυπαίνει τους δρόμους και τα σπίτια των Χανίων με διανομή φυλλαδίων. Θέλεις δεν θέλεις θα δεχθείς τα φυλλάδια της LIDL.
Έχει σημασία ότι κανένα άλλο super market από τα τόσα που λειτουργούν στον Νομό Χανίων δεν προβαίνει σε τέτοια ρυπογόνο διαδικασία.

Ως εδώ για όσα ίσχυαν για το παρελθόν.

Σήμερα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Ο διανομέας των φυλλαδίων μπορεί να μεταδίδει τον ιό σε όλο το εύρος του Δήμου Χανίων.

Τι κι αν φορά γάντια και μάσκα, η όλη διαδικασία ενέχει κινδύνους.

Τολμά κανείς να βάλει φραγμό στην ασύδοτη και βάρβαρη δράση της ρυπογόνας και ιογόνας διανομής φυλλαδίων του LIDL; Τολμά;

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις