Η κυβέρνηση κατηγορεί την Εκκλησία ότι ταυτίζεται με τη Χρυσή Αυγή όταν βουλευτές των ΑΝ.ΕΛΛ. θα συμμετάσχουν στα συλλαλητήριο για το Μακεδονικό

Κανένα σχόλιο

Δεν ξέρουμε τι έχουν στο μυαλό τους μερικοί εκεί στην κυβέρνηση όμως η ταύτιση στην οποία προχωρούν της Εκκλησίας της Ελλάδος με τη Χρυσή Αυγή είναι επικίνδυνη.

Δεν είναι δυνατόν επειδή η θέση που εξέφρασε η Εκκλησία της Ελλάδος δεν είναι της αρεσκείας της κυβέρνησης να προβαίνει σε τέτοιους χαρακτηρισμούς.

Όχι όταν το ένα κόμμα που συμμετέχει στην κυβέρνηση, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, βουλευτές του εκφράζουν ανοιχτά τη βούλησή τους να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια για το όνομα “Μακεδονία”.

"Sponsored links"

Η θέση της Εκκλησίας είναι πιο μετριοπαθής από τη θέση αυτών των βουλευτών της κυβέρνησης, αφού τάσσεται ενάντια στη διεξαγωγή συλλαλητηρίων, τη στιγμή που βουλευτές της κυβέρνησης θα βρίσκονται στους δρόμους και καλούν την Εκκλησία να συμμετάσχει!

Και μήπως και ο Μίκης Θεοδωράκης είναι Χρυσή Αυγή όταν σε πρόσφατη παρέμβασή του είπε:

«Το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών στα 1992 αποφάσισε για μια εθνική κοινή γραμμή πλεύσης σε μια ονομασία στην οποία δεν θα περιέχεται η λέξη “Μακεδονία”. Τυχόν υποχώρηση από αυτή τη γραμμή θα έχει ολέθρια αποτελέσματα για το μέλλον της χώρας μας, δεδομένου ότι μετά την οκταετή καταλήστευση του ελληνικού λαού που μας οδήγησε στην σημερινή δραματική κατάσταση, το μόνο που μας απομένει είναι η διαφύλαξη της εθνικής μας ακεραιότητας».

Άραγε, το Υπουργείο Εξωτερικών πριν προχωρήσει σε τέτοιες επικίνδυνες ταυτίσεις μήπως θα έπρεπε να δει τι συμβαίνει μέσα στην κυβέρνηση; Ή μήπως τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά μαζί με τη Χρυσή Αυγή, σύμφωνα πάντα με τη λογική του Υπουργείου Εξωτερικών;

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις