Η κυβέρνηση στέλνει πολιτικό προσωπικό σε Λιβύη και Ιράκ

Κανένα σχόλιο

Οχι μόνο στρατιωτικό, αλλά και πολιτικό προσωπικό στέλνει η κυβέρνηση, σε Λιβύη και Ιράκ.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει ο «Ριζοσπάστης», με έγγραφό του το υπουργείο Εσωτερικών, ειδικότερα της Γενικής Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιου Τομέα, με ημερομηνία 13/2 και θέμα «Ανακοίνωση προκήρυξης θέσεων σε Αποστολή ΚΠΑΑ EUBAM Libya» που αποστέλλεται προς όλα τα υπουργεία, τις Γενικές και Ειδικές Γραμματείες, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, όλες τις Ανεξάρτητες Αρχές και όλες τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, ενημερώνει ότι η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης (ΕΥΕΔ – όργανο της ΕΕ) «με την από 03.02.2020 επιστολή της, προκηρύσσει θέσεις στη μη στρατιωτική Αποστολή ΚΠΑΑ EUBAM Libya, οι οποίες θα πληρωθούν με απόσπαση στελεχών εθνικών Διοικήσεων των κρατών – μελών (seconded) και σε ορισμένες περιπτώσεις, εναλλακτικά, με σύναψη σύμβασης (contracted)».

Ως προθεσμία υποβολής αιτήσεων τίθεται η 24η Φλεβάρη. Οι αιτήσεις συμμετοχής, από πλευράς στελεχών εθνικής Δημόσιας Διοίκησης, υποβάλλονται μέσω της Α12 Διεύθυνσης του ΥΠΕΞ. Πρόκειται για τη Διεύθυνση Κοινής Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας (ΚΕΠΠΑ) και Πολιτικής Συνεργασίας της ΕΕ.

"Sponsored links"

902.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις