16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Η κ. Σακελαρροπούλου και η “συνταγματικότητα” μνημονίων, Πρεσπών και εξόντωσης Κουφοντίνα – Ένα σχόλιο στον λογαριασμό της Προέδρου της Δημοκρατίας

Ημερομηνία:

Του Κώστα Ντουντουλάκη

Έγραψα αυτό στην τελευταία ως σήμερα το πρωί αναρτηση της προέδρου της “δημοκρατίας” ως σχόλιο, μαζί με χιλιάδες άλλα ανάλογα σχόλια διαμαρτυρίας συμπολιτών που κατακλύζουν τις τελευταίες της αναρτήσεις:

“Ο νομικός δάσκαλος της κ. Σακελλαροπούλου, ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου κ. Κασιμάτης, ως κορυφαίος δάσκαλος όλων των νομομαθών της χώρας, συνέγραψε δεκάδες επιστημονικά άρθρα και βιβλίο ολόκληρο τεκμηριώνοντας την βαθύτατη και έκδηλη αντισυνταγματικότητα των επαίσχυντων, εθνοπροδοτικών και εξαθλιωτικών γενεών Ελλήνων μνημόνια.

Η κυρία Σακελλαροπούλου δυστυχώς για γενεές Ελλήνων, δεν είχε το ηθικό ανάστημα και σθένος ενός Τερτσέτη, ούτε ενός Σαρτζετάκη, που ως δικαστές, και μάλιστα σε περιόδους ακόμα και τυπικής απολυταρχίας (γιατί ουσιαστική η ίδια, απλά μασκαρεμένη, υφίσταται και σήμερα) ανέδειξαν το ηθικά, νομικά και εθνικά σωστό εναντιούμενοι στις κρατικές και παρακρατικές εγκληματικές πράξεις.

Αυτή, ριζικά αντίθετα, έπραξε όπως οι άλλοι διεστραμμένοι θρασύδειλοι δικαστές του Κολοκοτρώνη, που όπως αυτή, ευθυγραμμίστηκαν με τις άνομες επιδιώξεις της εκτελεστικής εξουσίας και του πίσω από αυτήν υπερκράτους της ξενοδουλείας και των αποικιοκρατών εμπόρων και δολοφόνων των λαών.

Έτσι, βαθύτατα αντισυνταγματικά και εγκληματικά νομιμοποίησε τα μνημόνια, τη νατοϊκή συμφωνία των Πρεσπών, ως και την εσχάτη προδοσία της για 99 χρόνια παράδοσης όλης της εναπομείνασες δημόσιας περιουσίας στο υπερταμείο της διεθνούς οικονομικής και πολιτικής μαφίας!!!

Στυγνή εκφραστής, ακόμα και σε όλες τις ομιλίες της, του ωμά αντισυνταγματικού και γι’αυτό αντίθετου με κάθε εθνικό νομικό, πολιτικό, θεσμικό, ηθικό και ιδεολογικό εμπόδιο στις ορέξεις του, υπερκράτους της ξενοδουλείας, της μακιαβελικής νεοταξίτικης ιδεοληψίας, των απάνθρωπων κατά όλων των λαών και εθνοκτόνων επιδιώξεων παγκόσμιας διακυβέρνησης των χρηματιστηριακών και πολυεθνικών τραστ εξουσίας…

Όσο αντίθετος κι αν είναι κανείς, και ειδικά ένας νομικός, με πράξεις οποιουδήποτε καταδικασθέντος, έχει υποχρέωση, αν δε θέλει να υπάρχει απολυταρχικό κράτος, να απαιτεί απολύτως ίση μεταχείριση όλων των κρατουμένων βαρυποινιτών.

Η κυρία αυτή που εξέλεξαν ως πρόεδρο της τέτοιας δημοκρατίας τους όλες οι ξενόδουλες, εξαθλιωτικές του ελληνικού λαού μνημονιακές δυνάμεις, “φυσικά” ευθυγραμμίζεται και εδώ με τα κέντρα εξουσίας στα οποία χρωστά την καριέρα της…”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ