Η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων φιλοξενεί τον Γιώργο Γιατρομανωλάκη

Κανένα σχόλιο

Η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων φιλοξενεί τον Γιώργο Γιατρομανωλάκη την Κυριακή  12 Μαΐου και ώρα 20.00,στο Λεκτόριο, σε μια παρουσίαση του έργου του.

Είσοδος ελεύθερη.

Ο Γιώργος Γιατρομανωλάκης ζει και εργάζεται ανάμεσα σε Αθήνα και Κρήτη. Έχει εκδώσει τρία φωτογραφικά βιβλία: “Roadblock to Normalit0’, “Not provided’ και “The Spli9ng of the Chr0salis & the Slow Unfolding of the Wings’.

"Sponsored links"

Το έργο του έχει παρουσιαστεί και διακριθεί στην Έλλάδα και στοεξωτερικό, μεταξύ άλλων στο FesKval CirculaKon(s) – Paris, Aperture Galler0 – Νew York, PhotoEspaña, Odesa Photo Da0s, Belfast Photo fesKval, Emerging Talents FesKval – Rome, Athens Photo FesKval, Voies O[ Awards – Arles, Felifa FesKval – ArgenKna, Obscura FesKval – Mala0sia, Tbilisi Photo FesKval, Indian Photograph0 FesKval, Instanbul Photobook FesKval, Month of Photograph0 Los Angeles, Zum FesKval – Brazil. Έίναι συνιδρυτής του καλλιτεχνικού χώρου “Zoetrope’ και μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού Phases.

Δείτε σχετικό υλικό εδώ:

https://www.yatrom.net/

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις