Η ΛΑ.ΣΥ. Δήμου Πλατανιά δίπλα στους κατοίκους των Μεσκλών: «Εδώ και τώρα» αποκατάσταση των καταστροφών από τις πλημμύρες του χειμώνα

Κανένα σχόλιο

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελούμενο από τους Μαρινάκη Αλέκο, Περιφερειακό Σύμβουλο και Ανθούση Δημήτρη , Δημοτικό Σύμβουλο Πλατανιά παραβρέθηκε σήμερα το πρωί στις κινητοποιήσεις των μαζικών φορέων της τοπικής κοινότητας Μεσκλών τόσο στην συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Πλατανιά όσο και στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Η Λαϊκή Συσπείρωση συμπαραστέκεται και στηρίζει των αγώνα των κατοίκων της περιοχής για την ¨εδώ και τώρα¨ αποκατάσταση των καταστροφών από τις πλημμύρες του χειμώνα. Ο λαός της περιοχής έχει κουραστεί να ακούει φτηνές απαντήσεις και δικαιολογίες.

Την ίδια στιγμή 6 μήνες μετά παραμένει απροσπέλαστο το αγροτικό οδικό δίκτυο με σοβαρές επιπτώσεις στον αγροτικό κόσμο. Παράλληλα διανύουμε την καλοκαιρινή περίοδο με μηδενική πυροπροστασία και πυρασφάλεια στην περιοχή ενώ ο χειμώνας που θα έρθει σε λίγους μήνες με τις βροχοπτώσεις θα οξύνει ακόμα περισσότερο το πρόβλημα.

"Sponsored links"

Στην κατάσταση αυτή δεν βρίσκονται μόνο τα Μεσκλά αλλά και δεκάδες άλλα χωριά σε όλο τον Νομό Χανίων.

Η δημοτική αρχή αλλά και η περιφέρεια Κρήτης, οφείλουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που εδώ και μήνες πλέον υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή, και να δώσουν λύσεις άμεσα.

Είναι δε καιρός να πάψει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον τους μόνο η τουριστική ζώνη του δήμου με αποτέλεσμα οι κάτοικοι των αγροτικών περιοχών να μένουν ξανά στο περιθώριο .

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις