Η λεωφόρος Καζαντζάκη και η πρώτη βροχή

Κανένα σχόλιο

Η λεωφόρος Καζαντζάκη είναι λεωφόρος με μεγάλη κίνηση και περιοχή πυκνοκατοικημένη. Στερείται όμως πεζοδρομίων. Και είναι και γεμάτη κακοκτεχνίες. Η κλίση του δρόμου είναι προς το μέρος των σπιτιών με αποτέλεσμα τα βρόχινα νερά να μην μπαίνουν στα φρεάτια αλλά στα σπίτια.

Προχθές, κάποιοι κάτοικοι είχαν τη φαεινή ιδέα να βάλουν ξύλινα οδοφράγματα για να εμποδίσουν τη διέλευση των νερών απ’ τον δρόμο που βρίσκεται μπροστά στα σπίτια τους για να μη μπουν τα νερά στις αυλές τους. Με αποτέλεσμα να εγκλωβίσουν τα νερά στα διπλανά τους σπίτια φράζοντας στην κυριολεξία με δέκα πόντους και πάνω νερό τις εισόδους των σπιτιών αυτών. Οι ιδιοκτήτες έπρεπε να βουτήξουν στα νερά μέχρι τον αστράγαλο για να πάνε στις δουλειές τους και για να μπούνε στα σπίτια τους.

Απαράδεκτο! Δεν μπορείς, δεν επιτρέπεται να εγκλωβίζεις τα νερά στον γείτονά σου. Η πρόθεση ίσως ήταν να τα οδηγήσουν στο φρεάτιο, αλλά τα οδήγησαν στου άλλου την πόρτα. Και είναι και απαράδεκτο να μαλώνουν οι γείτονες, ειδικά όταν όπως θέλομε να πιστεύουμε δεν υπήρχε κακή πρόθεση.

"Sponsored links"

Αυτό θα συμβαίνει πάντα μετά από δυνατή βροχή. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που απαιτούνται άμεσα να γίνουν πεζοδρόμια τουλάχιστον μέχρι το Βαμβακόπουλο που είναι πυκνοκατοικημένη περιοχή. Είναι δρόμος μεγάλης κυκλοφορίας και οι πεζοί κινδυνεύουν.

Σχεδόν όλες οι περιοχές οι δρόμοι τους είναι με πεζοδρόμια. Γιατί όχι και στην λεωφόρο Καζαντζάκη;
ΥΓ: Το ξύλινο εμπόδιο που έβαλαν στο δρόμο, έτσι όπως είχε καλυφθεί απ’ το νερό ήταν άκρως επικίνδυνο για μοτοσυκλετιστές. Και για αυτοκίνητα να προκαλέσει μεγάλες ζημιές.

Νίκος Αγγελάκης

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015
  • InfowarΚΥΡΙΑΚΗ, 3:00 pm - 4:00 pmμε τον Άρη Χατζηστεφάνου
    Το INFOWAR μεταδίδεται τα τελευταία επτά χρόνια από ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο και βρίσκεται συνεχώς στις πρώτες θέσεις ακροαματικότητας. Η εκπομπή είναι παραγωγή της Infowar Productions, δημιουργού μεταξύ άλλων των ντοκιμαντέρ Debtocracy και Catastroika, που είδαν τουλάχιστον πέντε εκατομμύρια θεατές μόνο στο Ιντερνετ.