“Η μάχη για τη ζωή θέλει όπλα”: Διαδικτυακή συζήτηση μέσω live streaming από τη σελίδα “Υγειονομικοί ενάντια σε COVID19”

Κανένα σχόλιο

Σήμερα, Πέμπτη 26 Μαρτίου, στις 19:00, θα γίνει διαδικτυακή συζήτηση που θα μεταδοθεί μέσω live streaming από τη σελίδα “Υγειονομικοί ενάντια σε COVID19” στο facebook.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρεται ότι:

Συζητάμε για τις εξελίξεις σε παγκόσμιο και ελλαδικό επίπεδο της επιδημίας, για την κατάσταση στα ελληνικά νοσοκομεία, για τις ανεπάρκειες και τις προοπτικές του ελληνικού συστήματος υγείας με αφορμή την παρούσα υγειονομική κρίση. Θα υπάρξει η δυνατότητα συμμετοχής με ερωτήσεις και σύντομες τοποθετήσεις από όλους όσους θα παρακολουθήσουν.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις