Η Μάχη της Κρήτης δεν θα παραχαραχθεί!

Κανένα σχόλιο

Η ιστορία δεν θα ξαναγραφτεί! Είναι μία! Όσο και αν προσπαθούν οι διάφοροι «Ρίχτερ» να «συγκεράνουν το ζεματιστό νερό». Που έκαψε τους αθώους κατοίκους του νησιού μας! Όσο και αν, διάφοροι παραχαράκτες ανάμεσα σε μπερδεμένες αλήθειες στουκάρουν και μια ωραία φωτογραφία στοχεύοντας στον συναισθηματισμό μας. Και διά μέσω αυτού, στην ανοχή μας ως προς τα εγκλήματα των Γερμανών Ναζί.

Αναφέρομαι σε κείμενο Χ.Ν. 21/5/2020 όπου μας δείχνει ανάμεσα στα διάφορα και την φωτογραφία ενός αλεξίπτωτου με έναν νεκρό Ναζί εισβολέα πεσμένο στο έδαφος και η λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία λέει: «Να δω την Κρήτη και ας πεθάνω».
Για φαντάσου! Τώρα θα κλάψομε από συμπάθεια για τον Ναζί που ήρθε απρόσκλητος να μάς κατακτήσει και μείς περίμενε να του πούμε και ευχαριστώ! Τόσο δούλοι δηλαδή μπρος στις εξέχουσες ανωτερότητες των «ιπποτών εξ ουρανών».

Αντί της φωτογραφίας που στοχεύει στον συναισθηματισμό μας, κάτι που οι Ναζί δεν είχαν, προτείνομε να δουν την ταινία «Ο Φωτογράφος του Μαουτχάουζεν». Έτσι, για να φρεσκάρομε την μνήμη των συμπαθούντων. Μήπως και συνέλθουν!

"Sponsored links"

Β.Κ.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις