«Η Μέρκελ έρχεται για να επιθεωρήσει την έρημο και να την ονομάσει ανάκαμψη»

Κανένα σχόλιο

Τα πυρά του στο πρόσωπο της Άγκελα Μέρκελ στρέφει ο επικεφαλής του DiEM25, Γιάνης Βαρουφάκης, με αφορμή την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου στην Αθήνα, επικρίνοντάς την για τις ελληνικές λύσεις, και κατηγορώντας την πως «ποτέ τόσο πολιτικό κεφάλαιο δεν σπαταλήθηκε τόσο αλόγιστα».

«Η κα Μέρκελ μας ήρθε για να επιθεωρήσει την έρημο που δημιούργησε και να την ονομάσει… ανάκαμψη» σχολιάζει δηκτικά ο Γ. Βαρουφάκης την επίσκεψη της Αγκ. Μέρκελ, υπενθυμίζοντας τις ευθύνες της για την ελληνική κρίση και κατηγορώντας την για την «σπατάλη» του πολιτικού της κεφαλαίου σε αδιέξοδες λύσεις.

«Ο ελληνικός της όμως θρίαμβος απελευθέρωσε αποπληθωριστικές δυνάμεις (πχ αρνητικά επιτόκια) που οδήγησαν στην ανατροπή της. Ποτέ τόσο πολιτικό κεφάλαιο δεν σπαταλήθηκε τόσο αλόγιστα» υπογραμμίζει ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

"Sponsored links"

thepressproject.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις