Η μη άρση ασυλίας του Πολάκη συνεχίζει να προκαλεί αναταραχές στο εσωτερικό της ΝΔ

Κανένα σχόλιο

Η μη άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί μεγάλες αναταραχές στο εσωτερικό της Ν.Δ.

Η εικόνα που εξέπεμψε η Κοινοβουλευτική Ομάδα ήταν κάτι που προκάλεσε και την εύλογη αγανάκτηση του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με την Καθημερινή το αρχικό θέμα συζήτησης που ήταν ποιος έχει την ευθύνη για αυτή την εικόνα, με τους περισσότερους να δείχνουν τον Σταύρο Καλαφάτη, έδωσε τη θέση του στη δράση ώστε κάτι τέτοιο να μην επαναληφθεί.

"Sponsored links"

Το οποίο σημαίνει πως το επόμενο διάστημα αναμένονται αλλαγές στον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της Κ.Ο. και σίγουρα αυστηρότερος έλεγχος προς τους βουλευτές ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις