Η μισή πόλη θα είναι χωρίς ρεύμα “λόγω προγραμματισμένων εργασιών” μέχρι τις 2 το μεσημέρι

Κανένα σχόλιο

Χρυσοπηγή, Κόκκινο Μετόχι, Μουρνιές, Πασακάκι, Πελεκαπίνα, Βαμβακόπουλο, Παρηγοριά, Μακρύς Τοίχος, αλλά και τα φανάρια του Κλαδισσού είναι χωρίς ρεύμα μέχρι τις 2 το μεσημέρι “λόγω προγραμματισμένων εργασιών”.

Αυτή ήταν η ενημέρωση που λάβαμε από την ΔΕΔΔΗΕ η οποία στην επισήμανσή μας ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση μας είπε “στάλθηκε σχετική ανακοίνωση πριν δύο μέρες σε τοπική εφημερίδα”.

Ο εκνευρισμός στις περιοχές που βρίσκονται χωρίς ρεύμα είναι τεράστιος αφού οι εξοργισμένοι πολίτες τονίζουν ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση με αρκετούς να φωνάζουν στους δρόμους “ζούμε σε μπανανία”

"Sponsored links"

Nα σημειώσουμε ότι οι “προγραμματισμένες εργασίες” θα συνεχιστούν και αύριο στην περιοχή της Γεωργιούπολης μέχρι τις 1 το μεσημέρι.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις