15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Η Μπέλα Χαντίντ καταγγέλει το instagram: Κατέβασαν ανάρτηση εξαιτίας της Παλαιστινιακής καταγωγής του πατέρα της – “Είμαι υπερήφανη που είμαι Παλαιστίνια”

Ημερομηνία:

Η Μπέλα Χαντίντ άνοιξε πόλεμο με το Instagram, έπειτα από ανάρτησή της, την οποία η καλλονή ισχυρίζεται πως το μέσο αφαίρεσε, με την αιτιολογία πως ήταν προσβλητική για άλλους χρήστες.

Όπως έγραψε η Μπέλα Χαντίντ, «το instagram αφαίρεσε story στο οποίο έλεγα απλώς «ο μπαμπάς και ο τόπος γέννησής του, η Παλαιστίνη» με μια φωτογραφία από το αμερικανικό του διαβατήριο». Το μοντέλο ισχυρίζεται πως η ανάρτηση κατέβηκε απλά και μόνο εξαιτίας της παλαιστινιακής καταγωγής του πατέρα της και της ίδιας.

Σε νέα ανάρτηση, η Μπέλα Χαντίντ, παρέθετε την προειδοποίηση που έλαβε από το Instagram, που σημείωνε πως η εικόνα της θεωρήθηκε προσβλητική, παρενόχληση και μπούλινγκ για ομάδα άλλων χρηστών.

«Πώς ακριβώς το γεγονός πως είμαι περήφανη για την παλαιστινιακή καταγωγή του πατέρα μου είναι “παρενόχληση, μπούλινγκ, σκληρή εικόνα ή σεξουαλικό γυμνό”;» διερωτάται η Μπέλα Χαντίντ.

Μπέλα Χαντίντ: Είμαι περήφανη που είμαι Παλαιστίνια

«Δεν μας επιτρέπεται να είμαστε Παλαιστίνιοι στο Instagram; Αυτό είναι για εμένα το μπούλινγκ» σημειώνει επίσης η Μπέλα Χαντίντ σε μια σειρά από αναρτήσεις, με τις οποίες έδειξε την ενόχλησή της για την κίνηση του Instagram. «Δεν μπορείς να σβήσεις την ιστορία με το να σωπαίνεις τους ανθρώπους. Δεν λειτουργεί έτσι» συμπληρώνει.

Το διαβατήριο του πατέρα της Μπέλα Χαντίντ που άνοιξε πόλεμο με το Instagram

Η Μπέλα Χαντίντ ανάρτησε και πάλι την επίμαχη φωτογραφία με το διαβατήριο του πατέρα της, προσθέτοντας: «Είμαι περήφανη που είμαι Παλαιστίνια. Κάθε ένας πρέπει να ποστάρει τους γονείς του και που έχουν γεννηθεί σήμερα. Να τους θυμίσουμε πως είμαστε περήφανοι για την καταγωγή μας».

 

View this post on Instagram

 

had some time …. @diormakeup ☘️

A post shared by Bella ? (@bellahadid) on

Η Μπέλα Χαντίντ και η οικογένειά της

"google ad"

Οι αδερφές Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ δεν έχουν κρύψει ποτέ την παλαιστινιακή καταγωγή τους και μάλιστα, έχουν τοποθετηθεί και για ζητήματα που αφορούν το παλαιστινιακό ζήτημα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το 2017, η Μπέλα Χαντίντ δήλωνε περήφανη που είναι μουσουλμάνα, απαντώντας έτσι στην πολιτική Τραμπ που επιχειρούσε να επιβάλει απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ, σε πολίτες από μια σειρά αραβικών χωρών. «Ο πατέρας μου ήταν πρόσφυγας όταν ήρθε πρώτη φορά στην Αμερική, οπότε όλη αυτή η κατάσταση είναι πολύ οικεία για εμένα, την αδερφή μου και τον αδερφό μου» δήλωνε σε συνέντευξή της, πριν από τρία χρόνια.

Ο πατέρας της Μπέλα Χαντίντ γεννήθηκε στη Ναζαρέτ

Ο πατέρας τους, Μοχάμεντ Χαντίντ, ο οποίος γεννήθηκε στην Ναζαρέτ και πέρασε μεγάλο διάστημα της ζωής του ως παιδί σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, μίλησε πριν καιρό για την καταγωγή του.

«Ένα από τα όνειρά μου ήταν τα παιδιά μου να κουβαλούν το όνομα της Παλαιστίνης όπου κι αν πηγαίνουν, γιατί μοιάζει σαν να το ξεχνάμε όσο προχωράμε. Θέλουμε να διασφαλίσουμε πως η οικογένειά μας πάντοτε το έχει μαζί της», έλεγε.

 

View this post on Instagram

 

It’s a beautiful sat. Photo by the talented @waelelsaadi

A post shared by Mohamedhadid. (@mohamedhadid) on

Ο 70χρονος σήμερα πατέρας της Μπέλα Χαντίντ έζησε ως παιδί στη Δαμασκό της Συρίας και στην Βηρυτό πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ με την οικογένειά του σε ηλικία 14 ετών. Όπως λέει, επέλεξε αραβικά ονόματα για τα παιδιά του, όπως η Τζίτζι, το πρώτο όνομα της οποίας είναι Γιελένα, ενώ το μεσαίο όνομα της Μπέλα είναι Κάιρ.

iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ