Η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Tα μέλη του Παραρτήματος Χανίων του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων (Σ.Ε.Κ.) πραγματοποίησαν εκλογές το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιουνίου 2020 στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων.

Έπειτα από συνέλευση, ψήφισαν 19 μέλη για την ανάδειξη της Διοικούσας Επιτροπής και τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:

Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής εξελέγη η κ. Τσάμη Νεκταρία – Ιωάννα, Αντιπρόεδρος ο κ. Λιόντος Βασίλειος, Γραμματέας ο κ. Αλεξανδρίδης Σαμουήλ, Ταμίας η κ. Μαρματάκη Αρετή και Αναπληρωματικά μέλη η κ. Μαραγκουδάκη Μαρία και ο κ. Μαριδάκης Δημήτριος.

"Sponsored links"

Σύμφωνα με τους σκοπούς του καταστατικού του Σ.Ε.Κ., το Παράρτημα Χανίων σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, έχει ως κεντρικές θέσεις:

  • την πρόσβαση σε κρατικούς και δημόσιους φορείς για την προάσπιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των Κοινωνιολόγων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
  • την προώθηση της επιστημονικής-κοινωνιολογικής σκέψης και έρευνας
  • τη διάχυση του επιστημονικού λόγου και την ανάδειξη της συνεισφοράς της Κοινωνιολογίας στη δημόσια συζήτηση και στην ορθολογική κατανόηση των κοινωνικών ζητημάτων και των κοινωνικών φαινομένων
  • την ενεργό συμμετοχή για την αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων και την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις