Η ΝΟΔΕ Χανίων για την επίθεση Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο: Ως εδώ. Η συμπεριφορά σας δεν είναι αποδεκτή από τους Κρητικούς

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Χανίων αναφέρεται στην επίθεση που εξαπέλυσε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στέλιο Κυμπουρόπουλο:

Πριν λίγες μέρες είχαμε την τύχη και τιμή, να επισκεφθεί τα Χανιά και να μιλήσει σε ανοικτή εκδήλωση ο γιατρός και υποψήφιος ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος.  Το θέμα της ομιλίας του ήταν «Για μία Ευρώπη, ίσων ευκαιριών» και πραγματικά μάγεψε όσους τον παρακολούθησαν από κοντά με την γλυκύτητα του, την ευφυΐα του και το απεριόριστο ψυχικό του σθένος. Να σημειώσουμε ότι ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, έχει διαγνωστεί από δεκατεσσάρων μηνών με νοτιαία μυϊκή ατροφία και έχει καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι, ενώ το 1999 έγινε ο πρώτος αριστούχος μαθητής με αναπηρία που παρέλασε σημαιοφόρος με το αμαξίδιο του.

Δυστυχώς, για κάποιον που ούτε καν δεν μπορεί να ονειρευτεί μία  Ελλάδα ίσων ευκαιριών, πόσο δε μία Ευρώπη ίσων ευκαιριών, βρίσκεται εύκολα η ευκαιρία να εκφράσει την μικροψυχία του, και την αλαζονεία του.

"Sponsored links"

Επιτέθηκε άδικα και χυδαία, όπως το συνηθίζει ο δολοφόνος προσωπικοτήτων Παύλος Πολάκης, στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ειρωνευόμενος για το πώς πήρε θέση γιατρού στο ΕΣΥ, ως άτομο με ειδικές ανάγκες.

Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι ένας γιατρός, ο οποίος παριστάνει και τον υφυπουργό υγείας  της χώρας, αγνοεί το νομικό πλαίσιο της χώρας και κατηγορεί τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο (αριστούχο της ιατρικής Αθηνών, με μεταπτυχιακό και επιτυχή απόκτηση ειδικότητας) επειδή έκανε χρήση ενός δικαιώματος του που προκύπτει εκ του νόμου, καθώς διορίστηκε επιμελητής Β΄ στο ΕΣΥ ως άτομο με ειδικές ανάγκες. Ενώ τον ειρωνεύεται παράλληλα κάνοντας λόγο για «ίσες ευκαιρίες», καθώς δεν πέρασε από την διαδικασία επιλογής του τυπικού προσωπικού.

ΩΣ ΕΔΩ, κύριε Πολάκη, η συμπεριφορά σας ξεπερνά και την πιο νοσηρή φαντασία και δεν είναι αποδεκτή  από τους Κρητικούς.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις