23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Η ΝΟΔΕ Χανίων για τις «άστοχες ανακοινώσεις της Β. Βαγιωνάκη, η οποία βλέπει ως “θετική συγκυρία” την μεταμνημονιακή εποπτεία της χώρας»

Ημερομηνία:

Ανακοίνωση ΝΟΔΕ Χανίων:

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Βαγιωνάκη, εχθές ανέφερε ότι βλέπει ως «θετική συγκυρία» την ενισχυμένη μεταμνημονιακή εποπτεία της χώρας. Το γενικό πλαίσιο αυτής της επιτήρησης συνίσταται ότι κάθε τρεις μήνες έως και το 2022 κλιμάκια της Κομισιόν, του ESM, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ θα αξιολογούν τα δημοσιονομικά μεγέθη της Ελλάδος και κυρίως εάν τηρούνται οι μνημονικές δεσμεύσεις που ψήφισε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Προφανώς η  κα Βαγιωνάκη, θεωρεί ως θετική συγκυρία, τη μείωση των συντάξεων από το 2019, τη μείωση του αφορολόγητου ορίου, την πλήρης κατάργηση του ΕΚΑΣ, τη μείωση στο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, τα οποία ήδη έχει ψηφίσει όπως και όλοι οι βουλευτές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Σήμερα συνέχισε την κοροϊδία, επικροτώντας δημόσια τον «Κλεισθένη», το νέο έκτρωμα που φέρει την υπογραφή του κ. Τσίπρα και θα οδηγήσει στην απόλυτη μπαχαλοποίηση, την τοπική αυτοδιοίκηση. Ο «Κλεισθένης» θα αποτελέσει τη νέα μόνιμη παθογένεια και τροχοπέδη στην ανάπτυξη των δήμων καθώς θα ενισχυθεί η διαπλοκή και τα μικροπολιτικά συμφέροντα των μειοψηφιών.

Αρκετά δεινά έχετε επιβάλει στην πλάτη του λαού, σταματήστε τουλάχιστον να τον κοροϊδεύετε!

Σας θυμίζουμε τα λόγια  του Αβραάμ Λίνκολν,

«Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.»

Μοναδική θετική συγκυρία για την Ελλάδα  αυτή τη στιγμή, είναι οι εκλογές.

Αξίζουμε καλύτερα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...