Η Ντόρα Μπακογιάννη ασκεί κριτική στην Εκκλησία, σε αντίθεση από την κυβέρνηση

Κανένα σχόλιο

«Εγώ έχω αυξημένη υποχρέωση να φοράω μάσκα, γιατί είμαι πολιτικός, είμαι αναγνωρίσιμη και γιατί ο κόσμος θα με κοιτάξει για να δει αν πραγματικά πιστεύω ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Το ίδιο παράδειγμα πρέπει να το δώσουν και διάφοροι επώνυμοι, είτε είναι ιερείς, είτε δημοσιογράφοι, είτε τραγουδιστές».

Τάδε έφη η Ντόρα Μπακογιάννη, σπάζοντας άλλο ένα ρεκόρ: έγινε το πρώτο «γαλάζιο» στέλεχος που αφήνει αιχμές για τους ιερείς που δεν φορούν μάσκα.

Όμως, ταυτοχρόνως, η παρέμβαση της Ντόρας μπορεί να εκληφθεί και ως μία ήπια κριτική προς την κυβέρνηση, που έχει αφήσει εκτός κάδρου των περιοριστικών μέτρων την Εκκλησία με τον Νίκο Χαρδαλιά μάλιστα να υπερθεματίζει τη στάση της Εκκλησίας λέγοντας:

"Sponsored links"

“Η Εκκλησία μας είναι στην πρώτη γραμμή της εθνικής προσπάθειας”

matrix24.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις