Η Ξάνθη τιμά την Κρήτη και τον Νίκο Καζαντζάκη

Κανένα σχόλιο

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης η αναβληθείσα εκδήλωση για την Κρήτη και τον Ν. Καζαντζάκη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει εκτενής αναφορά στην ιστορία, τον πολιτισμό και τη λογοτεχνία της Κρήτης. Θα πραγματοποιηθούν προβολές οπτικού και ακουστικού υλικού και αναγνώσεις κειμένων.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Θανάσης Μουσόπουλος που θα παρουσιάσει το θέμα «Ο Νίκος Καζαντζάκης και η Κρητική Ματιά» ενώ θα προβληθούν και αποκλειστικά στιγμιότυπα της νέας ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή «Νίκος Καζαντζάκης». Στη συνέχεια η Κρητική Αδελφότητα Ξάνθης θα παρουσιάσει χορούς και τραγούδια της Κρήτης. Ο Αντώνης Μουσαδές θα τραγουδήσει για την Κρήτη και τον Νίκο Καζαντζάκη.

"Sponsored links"

Καθ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης στον χώρο θα υπάρχει έκθεση φωτογραφικού υλικού.

 

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today