Η ομιλία Κοτζιά από το Ηράκλειο θα μεταδοθεί ζωντανά

1 Σχόλιο

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνει ο Νίκος Κοτζιάς στην ομιλία του από το Ηράκλειο τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στις 7 το βράδυ. Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestream.

Αναφέρεται σχετικά:

Με μια βαρυσήμαντη ομιλία από την προοδευτική Κρήτη, ο Πρόεδρος του ΠΡΑΤΤΩ, Νίκος Κοτζιάς, ξεκινά την προγραμματισμένη περιοδεία του, για μια δημοκρατική, προοδευτική και πατριωτική Ελλάδα σε έναν κόσμο που αλλάζει.

"Sponsored links"

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22/10/2018 και ώρα 19:00 στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου Κρήτης και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestream.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

  1. ΑΝTONIS ERGAZOS

    Επειδή εμείς οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ, ζώντας όντως σε μια μικρή χώρα όπου όλοι γνωριζόμαστε, και γνωρίζουμε καλά πια ο ένας στον άλλο, γνωρίζοντας όχι μόνο τις πράξεις, την συνέπεια, τό ήθος, αλλά, και τα μενού των μυστικών γευμάτων που επιφυλλάσουν στους εκλεκτούς συνεργάτες, και στυλοβάτες οι διεθνείς μεγάλοι Σέφ, στα ακριβά εστιατόρια της παγκοσμιοποιημένης , από την μιά, αλλά απόλλυτα συγκεντρωτικής απο πλευράς ιδιοκτησίας και χρήσης αυτής της οικονομίας, το μόνο που θα περίμενα απο μια τέτοια συγκέντωση και ομιλία του ” Πρώιν Υπουργού Εξωτερικών,” θα ήταν η αποκάλλυψη μιας νέας συνταγής, όπου θα μα έδειχνε τον τρόπο, και την μέθοδο, για το πώς μεταμορφώνεται ένα σαρακοστιανό λιτό, εργατικό, καλλογερίστικο μενού, σε ακριβό Γαλλικό γεύμα στο Μαξίμ, καθώς και πώς γίνεται κανείς απο αρχιεπίσκοπος της Ορθοδοξίας, και Μάξιμος ο ομολογητής, σε Καρδινάλιο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, και ενίοτε των Προτεσταντών!! Ο Λένιν από ψηλά είμαι σίγουρος ότι σε καμαρώνει, τόσο για την παλαιά εκείνη προσπάθεια μίμησης του, όσο και για τα σημερινά σου τολμήματα στην διεθνή ζωή, ανοίγοντας νέους δρόμους ταξικής πάλης, δια μέσου του παλιού Τροτσκιστικού τρόπου, με την μέθοδο του εισοδισμού , στην καρδιά αυτή τη φορά της διεθνούς πλουτοκρατίας. Είμαι σίγουρος για την επιτυχή έκβαση των επαναστατικών σας πρωτοβουλιών. Ο αγώνας συνεχίζεται, μέχρι την νίκη, σύντροφε Νίκο.
    Ζήτω η παγκόσμια Μπουρζουαζία, ζήτω η παγκοσμιοποίηση, Ζήτω και σε σένα, μέλος πια ισσότιμο της Αγίας όχι Τριάδας, αλλά σίγουρα της Αγίας Εδρας του Βατικανού. Ο Πάπας σε περιμένει!!!

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις