Η πανδημία θέλει καλοπέραση: Οι Χανιώτες που πήγαν για ρακέτες στην παραλία εν μέσω καραντίνας

Κανένα σχόλιο

Όχι, δεν τους κατακρίνουμε. Μάλιστα, χαιρόμαστε βλέποντας τις φωτογραφίες.

Μπορεί η θερμοκρασία να έχει πέσει πολύ τις τελευταίες εβδομάδες και να κυκλοφορούμε με πουλόβερ, όμως υπάρχουν μέρος που ο ήλιος είναι λαμπρός και η θάλασσα ήρεμη. Και υπάρχουν κάποιοι συμπολίτες μας που συνεχίζουν να χαίρονται τη θάλασσα και τον χειμώνα.

Η σχετική πρόβλεψη υπάρχει και έτσι και εν μέσω πανδημίας συνεχίζουν να χαίρονται τις παραλίες μας.

"Sponsored links"

Στις φωτογραφίες του Νίκου Αγγελάκη από την παραλία της Νέας Χώρας, συμπολίτες μας χαίρονται τον ήλιο, παιζουν ρακέτες, κάνουν το μπάνιο τους στη θάλασσα. Χαίρονται αλλά και γυμνάζονται τηρώντας παράλληλα τα μέτρα και αποφεύγοντας κάθε είδους… συνωστισμό.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις