Η Περιφέρεια Κρήτης παρούσα στη παγκόσμια πρωτοβουλία της Κίνας για έναν Μοντέρνο Δρόμο Μεταξιού

Κανένα σχόλιο

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχει ενεργά στο «2ο Φόρουμ Διαλόγου Ελληνικών και Κινεζικών Τοπικών Αρχών», που διεξάγεται στη Κινεζική πρωτεύουσα το Πεκίνο.

Η Ελληνική αντιπροσωπεία αποτελούμενη από αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, υποδέχτηκε ο Έλληνας Πρέσβης Λεωνίδας Ροκανάς ο οποίος ενημέρωσε για τις αναβαθμισμένες σχέσεις Κίνας Ελλάδας και τη σημασία αυτής της επίσκεψης στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας στης Κίνας : «Belt and Road Forum» (Μοντέρνος Δρόμος Μεταξιού).

Η Κίνα καλεί 29 χώρες (μεταξύ των οποίων μόνο 6 από την Ευρώπη και μεταξύ αυτών η Ελλάδα) για να υλοποιήσει στρατηγικές σχέσεις συνεργασίας τα επόμενα χρόνια.

"Sponsored links"

Την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου της Διακρατικής Συνάντησης Συνεργασίας, οργανώθηκαν ενημερωτικές ομιλίες :

-για την κατάσταση στην Κίνα (σύστημα εισαγωγών προϊόντων, αγροτικών κ.ά.)

-προτιμητέοι τουριστικοί προορισμοί από τους κινέζους τουρίστες

-οργάνωση και δικτύωση των έξυπνων πόλεων, με τη χρήση των νέων τεχνολογιών

-επίσκεψη στο εκθεσιακό κέντρο νέων τεχνολογιών της Huawei.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με επίσημο γεύμα, όπου οι εκπρόσωποι της Κρήτης Γιώργος Αλεξάκης Αντιπεριφερειάρχης Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων και η Θεανώ Βρέντζου Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής πρόσφεραν αντίγραφο του Δίσκου της Φαιστού ως αναμνηστικό δώρο στους Κινέζους επίσημους.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today