20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει τα αιτήματα των ξενοδοχοϋπαλλήλων του νησιού – Συνάντηση περιφερειάρχη Κρήτης με προεδρείο ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Αιτήματα που αφορούν τους 60.000 ξενοδοχοϋπαλλήλους ενόψει της θερινής περιόδου συζήτησαν σήμερα ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ των ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, στο πλαίσιο συνάντησης που είχαν με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη με τη συμμετοχή του εντεταλμένου συμβούλου τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Κυριάκου Κώτσογλου, που μετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Νίκος Κοκολάκης πρόεδρος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου, ο αντιπρόεδρος Γεώργιος Κοφινάκης, ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Σμυρνάκης και η Σοφία Μακατουνάκη νομική σύμβουλος.

Στο πλαίσιο αυτό παρουσιάστηκε η πρόταση που εκπονήθηκε για λογαριασμό των Σωματείων όλης της Κρήτης με στόχο την επαναπρόσληψη των ξενοδοχοϋπαλλήλων της Κρήτης τη φετινή σεζόν. Στόχος είναι, όπως εξήγησαν, να επαναπροσληφθούν όσοι εργαζόταν πέρυσι με βάση τις προβλέψεις των συλλογικών συμβάσεων.

Ο κ. Αρναουτάκης στη διάρκεια της συζήτησης υπογράμμισε πως η Περιφέρεια Κρήτης θα στηρίξει τα αιτήματα των εργαζόμενων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...