Η Πρωτοβουλία Αντίστασης για την αντιιμπεριαλιστική αντιπολεμική κινητοποιηση το Σάββατο στα Χανιά: “Προκλητική η παρουσία στην πλατεία μελών του Σύριζα”

Κανένα σχόλιο

Σε ανακοίνωσή της η Πρωτοβουλία Αντίστασης σχολιάζει τα εξής για τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον κουρδικό λαό που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στα Χανιά:

Με λίγες δεκάδες κόσμου πραγματοποίηθηκε το Σάββατο το πρωί στα Χανιά η συγκέντρωση αλληλεγγύης στο κουρδικό λαό. Προκλητική ήταν η παρουσία στην πλατεία μελών του Σύριζα που  με τρικάκια και πανό προσπάθησαν να καπελώσουν την συγκέντρωση. Απύθμενο το θράσος του κόμματος που πρωτοστάτησε ως κυβέρνηση στην αμερικανοδουλεία και έδωσε όλη τη χώρα για νατοική  βάση  και τώρα να υποστηρίζει  ότι παλεύει για τον διεθνή αφοπλισμό και την ειρήνη.

Η Πρωτοβουλία Αντίστασης μαζί με τον ΠΑΚΣ και τον ΝΑΡ  αποφάσισαν  να κάνουν  μια πικετοφορία στο κέντρο της πολης ,σταματώντας σε κεντρικά σημεία για ανακοινώσεις καταγγελίας .Στην πικετοφορία φωνάχτηκαν συνθήματα ενάντια στον ιμπεριαλισμό και αλληλεγγύης στους κούρδους αλλά και συνθήματα ενάντια στη μετατροπή της χώρας μας σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις