Η πρώτη υιοθεσία αδέσποτων ζώων στο Δήμο Πλατανιά

Κανένα σχόλιο

Με επιτυχία, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 το πρωί, στο ξενοδοχείο Family Life Creta Paradise by Atlantica στο Γεράνι του Δήμου Πλατανιά πραγματοποιήθηκε η πρώτη υιοθεσία αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Πλατανιά, μετά από την ομόφωνη  απόφαση που είχε λάβει η Πενταμελής Επιτροπή του Δήμου, αποτελούμενη από τον Αντιδήμαρχο Πλατανιά, κ.Νικόλαο Δασκαλάκη, ως Πρόεδρο της Επιτροπής και εκπρόσωπο του Δήμου, την Πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου “Η Προστασία των Ζώων” και της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας,κα Νατάσα Μπομπολάκη, την Πρόεδρο της Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Δράσης κα Μαρία Μαυρομματάκη, την Κτηνίατρο κα Γεωργία Λουφαρδάκη και την Εκπαιδεύτρια κα Μαρία Παϊτάκη.

Η εκδήλωση συγκέντρωσε το εξαιρετικό ενδιαφέρον των παρευρεθέντων τουριστών αποδεικνύοντας την ευαισθητοποίηση του Δήμου Πλατανιά και των άλλων εμπλεκομένων φορέων , για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων. Πρέπει να σημειωθεί ότι όλα τα ζώα που δίδονταν για υιοθεσία , έχουν ανευρεθεί εντός ορίων του Δήμου μας, έχουν στειρωθεί, εμβολιαστεί και έχουν λάβει μικροτσίπ με μέριμνα του Δήμου Πλατανιά. Η όλη διαδικασία της υιοθεσίας γίνεται σύμφωνα με την κείμενη Νομοθεσία και με την σύνταξη των νομίμων συμβολαίων υιοθεσίας.

Ο Αντιδήμαρχος κ.Νίκος Δασκαλάκης στο τέλος της δράσης,μεταξύ άλλων “ …εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιτυχία της δράσης και ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές που συνέδραμαν για την επιτυχία της, καθώς και ότι  αξίζουν ιδιαίτερες ευχαριστίες στο ξενοδοχείο Family Life Creta Paradise by Atlantica του Ομίλου Κρομμυδάκη, που μας προσέφερε ότι απαιτήθηκε  για την πραγματοποίηση της σημαντικής αυτής εκδήλωσης….´´

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today