27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Η σπαρακτική αγγελία που έβαλε 75χρονος χήρος μόλις πέθανε η γυναίκα του

Ημερομηνία:

Ο Τόνυ Ουίλιαμς είναι 75 χρονών και πριν λίγες ημέρες έχασε τη γυναίκα του, τον άνθρωπο της ζωής του.

Ήταν μαζί 55 χρόνια. Δεν έκαναν παιδιά αλλά μαζί πέρασαν χαρές και λύπες και δέθηκαν σαν ένας άνθρωπος.

Η Τζο η γυναίκα του έφυγε από καρκίνο στο πάγκρεας και ο Τόνι είναι μόνος στη γη. Χωρίς φίλους, χωρίς συγγενείς, χωρίς κάποιον άνθρωπο να πει μια καλημέρα. Κάθεται όπως λέει ο ίδιος με τις ώρες και κοιτάζει το τηλέφωνο και περιμένει να χτυπήσει για να ακούσει τη φωνή κάποιου άλλου.

Μέχρι και αγγελία έβαλε στην τοπική εφημερίδα ενώ τύπωσε μια αφίσα που έγραφε: «Έχασα τη Τζο μου. Τη λατρεμένη μου γυναίκα και σύντροφο της ζωής μου. Δεν έχω φίλους ούτε οικογένεια. Δεν έχω κάποιον να μιλήσω. Η σιωπή 24 ώρες τη μέρα είναι ένα μαρτύριο για μένα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;»


Δυστυχώς κανείς δεν απάντησε στην αγγελία του και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να του πει έναν λόγο, μια κουβέντα να μιλήσουν. Ο ίδιος είναι εξαιρετικά απογοητευμένος. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρει έναν φίλο για να ακούσει μουσική μαζί του ή να καθίσουν δίπλα στον κήπο και να μιλήσουν, έφτιαξε επαγγελματικές κάρτες, και τις μοίρασε στο σούπερ μάρκετ. Έδωσε δεκάδες χωρίς να λάβει κλήση πίσω.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παραίτηση βόμβα Αϊνδιλή από την επιτροπή λαμπαδηδρομίας μετά το «σόου» με Σχοινά, Μιχαηλίδου, Μονογυιού και την οργή των αθλητών

Η είδηση του αποκλεισμού ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών από την λαμπαδηδρομία,...

Ηράκλειο: Ξεκίνησε η μεγάλη αντισεισμική άσκηση – Ήχησε το 112 | Φωτός

Με καθυστέρηση περίπου μιάμισης ώρας ξεκίνησε σε Ηράκλειο και Λασίθι η δεύτερη μέρα...

Σκανδαλίδης από Ηράκλειο: Το ΠΑΣΟΚ να διεκδικήσει την πρωτιά στην Κρήτη

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε απόψε στο ξενοδοχείο Ατλαντίς η...

Περιφέρεια Κρήτης: Αυξημένες συγκεντρώσεις μικροσωματιδίων λόγω αφρικανικής σκόνης

Οι Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού...