Η συγκινητική ιστορία πίσω από μία πανέμορφη φωτογραφία του Πέτρου Κοτζάμπαση

Κανένα σχόλιο

Κάθε φωτογραφία κουβαλά πίσω της και μία ιστορία. Άλλοτε ενδιαφέρουσα για το ευρύ κοινό άλλοτε όχι.

Μία φωτογραφία με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ιστορία είναι και η φωτογραφία που θα παρουσιάσουμε από τον φωτογράφο Πέτρο Κοτζάμπαση από την Κομοτηνή.

Στη φωτογραφία βλέπουμε ένα τραπέζι που δεν κάθεται κανείς και στο πάτωμα ένα βαθουλό πιάτο που έτσι όπως είναι τοποθετημένο είναι σα να μαζεύει τον ήλιο που πέφτει σαν αχτίδα φωτός. Είναι μία πολύ μελαγχολική φωτογραφία που όμως έχει κάτι βαθιά ελπιδοφόρο. Και με έναν τρόπο η ιστορία της συνδέεται με την Κρήτη.

"Sponsored links"

Ο φωτογράφος Πέτρος Κοτζάμπασης είπε στο περιοδικό ifocus για την ιστορία της:

Είμαι σε διακοπές στην Κρήτη, το προηγούμενο βράδυ μου τηλεφωνεί ο γιατρός του πατέρα μου για να μου ανακοινώσει ότι ο πατέρας μου έχει καρκίνο και του μένουν δυο μήνες ζωής, όλη τη νύχτα την περνώ προσπαθώντας να το διαχειριστώ , το πρωί σηκώνομαι και κάνω αυτή τη φωτογραφία.

Δείτε τη φωτογραφία:

.Petros Kotzabasis iFocus.gr

 

 

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις