Η Τουρκία αμφισβητεί το δικαίωμα εξορύξεων και στην Κρήτη!: “Υπάρχουν δικαιώματα και της Τουρκίας και της Λιβύης”

Κανένα σχόλιο

Τη συμφωνία με την αμερικανική Exxon Mobil και τη γαλλική Total για έρευνες φυσικού αερίου νότια της Κρήτης, πρόκειται να υπογράψει σήμερα η Ελλάδα.

Την ίδια ώρα η Τουρκία προκαλεί ξανά, καθώς η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak σε δημοσίευμα της κάνει λόγο για δικαιώματα της χώρας, έως την Κρήτη

“Η Ελλάδα έχει παραχωρήσει οικόπεδα νότια της Κρήτης στην ExxonMobil αλλά εκεί υπάρχουν δικαιώματα και της Τουρκίας και της Λιβύης”, αναφέρεται στο δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας και προειδοποιεί ότι “σε περίπτωση που τα οικόπεδα συμπίπτουν με την τουρκική υφαλοκρηπίδα τότε έρχεται μία νέα κρίση στην περιοχή. Η Άγκυρα δεν θα επιτρέψει νέα τετελεσμένα στην περιοχή”.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις