23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Η Χανιώτισσα Μαριάννα Περατσάκη Μις Τουρισμός 2019

Ημερομηνία:

Η Ραφαέλα Πλαστήρα είναι η διαγωνιζόμενη που στέφθηκε Σταρ Ελλάς 2019 στη μεγάλη βραδιά των Καλλιστείων, στο θέατρο Alhambra, το βράδυ της Τετάρτης.

Η 20χρονη διαγωνιζόμενη με καταγωγή από τα Τρίκαλα, κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό, ο οποίος μάλιστα είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στο σωματείο στήριξης ασθενών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού, «Μαζί για τη Ζωή».

Η Πλαστήρα έχει τελειώσει Ολλανδικό Σχολείο, με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια. Παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ολλανδία. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και Γερμανικά και στον ελεύθερό της χρόνο κάνει Muay Thai και κολύμβηση.

Η κρητική ομορφιά ... κέρδισε τίτλο!
Η κρητική ομορφιά ... κέρδισε τίτλο!

Μις Ελλάς για το 2019 αναδείχθηκε η Έρρικα Κολάνη. Η 23χρονη από την Αθήνα σπουδάζει στο τμήμα πολιτικών μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μιλάει Αγγλικά και στον ελεύθερό της χρόνο γυμνάζεται,διαβάζει βιβλία και παίζει σκάκι.

Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς βγήκε η Ιωάννα Χατζή, ενώ Μις Τουρισμός 2019 αναδείχθηκε η Μαριάννα Περατσάκη.

Η κρητική ομορφιά ... κέρδισε τίτλο!

Η Μαριάννα ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της ομορφιάς από τα Παγκρήτια Καλλιστεία αφού πέρυσι αναδείχθηκε Miss Κρήτη 2018. Κατάγεται από τα Χανιά, είναι 23 ετών και έχει ύψος 1,86. Σπουδάζει οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, μιλάει Αγγλικά και Ολλανδικά ενώ τις αρέσει το διάβασμα, η κολύμβηση και τα ταξίδια.

Η κρητική ομορφιά ... κέρδισε τίτλο!
Η κρητική ομορφιά ... κέρδισε τίτλο!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...