14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Η Χανιώτισσα πολίστρια Τόνια Σολανάκη καταγγέλει θεατράνθρωπο του ΔΗΠΕΘΕ ( ; ) για σεξουαλική παρενόχληση: “Θα πρέπει σε όποιον χώρο θεάματος μπαίνεις να σε κοιτάνε και να να θέλουν να σε πηδ…!”

Ημερομηνία:

Φαίνεται ότι το απόστημα έσπασε και όσο περνούν οι μέρες όλο και παραπάνω ιστοριες θα έρχονται στη δημοσιότητα και στα Χανιά.

Η Χανιώτισσα πολίστρια Τόνια Σολανάκη με κείμενο το οποίο δημοσεύτηκε στο zarpanews.gr αναφέρεται σε περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης από θεατράνθρωπο που ήθελε να την προσλάβει ως ηθοποίο “σε θίασο του ΔΗΠΕΘΕ (;)”.

Μάλιστα, επιβεβαιώνει και την καταγγελία της Μάνιας Μπικόφ για φυσικοθεραπευτή ο οποίος καλούσε τις αθλήτριες να ξεγυμνωθούν ενώ δεν ήταν αναγκαίο.

Διαβάστε το κείμενο:

«Θα σας πω μια ιστορία…

Zeta Douka!!! τα κατάφερες!!! Πάλεψες για πολλά και με πολλούς δαίμονες στη ζωή σου και τα κατάφερες ! Σε παρακολουθώ και σε θαυμάζω χρόνια.

Έκανες το όνειρο της ζωής σου πραγματικότητα, έγινες σπουδαία ηθοποιός και κάνεις αυτό που ονειρεύτηκες και αυτό που αγαπάς!

Πόσοι άνθρωποι όμως δεν κατάφεραν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα , πέταξαν κόπους και αμέτρητες ώρες στα σκουπίδια επειδή συνάντησαν έναν τέτοιον κύριο…

Εγώ ξέρω μια τέτοια κοπέλα, εμένα , που παράλληλα με τον πρωταθλητισμό και αφού βίωσα το bullying και το ξεπέρασα και έχασα τα κιλά που έπρεπε και μετά ξεκίνησα να κυνηγάω ένα όνειρο που είχα από μικρή με μαθήματα υποκριτικής.

Μέχρι που γνώρισα μετά από καιρό έναν μεγάλο θεατράνθρωπο, ευγενικό και πολύ καταξιωμένο. Αναγνώρισε όπως είπε κάποια πράγματα σε εμένα και ήθελε να με πάρει στον θίασο του ΔΗΠΕΘΕ( ; ).

Μου είπε πως θα μπω στον θίασο. Με κάλεσε ένα απόγευμα στο θέατρο ,στο γραφείο του και μετά από λίγο άρχισε να μου κάνει κομπλιμέντα. Τα κοπλιμεντα έγιναν ιστοριες και κατέληξαν σε παραδείγματα . Άρχισε να μιλάει με λόγια αισχρά και ξεκίνησε να με αγγίζει . Τραβήχτηκα και πάγωσα. Άρχισε να μου λέει βλακείες για το πως οι ηθοποιοί δεν είναι κανονικοί άνθρωποι αλλά καλλιτέχνες και δεν πατάνε στην γη , πως πρέπει να κάνουν έρωτα μεταξύ τους και την άλλη μέρα να είναι φυσιολογικοί σα να μην συμβαίνει τίποτα γιατί έτσι έρχονται πιο κοντά .

Αργότερα χτύπησε το κινητό του και μιλούσε με ακόμα έναν μεγάλο ηθοποιό (πασίγνωστο και καταξιωμένο επίσης) και όταν το έκλεισε άρχισε να μου αναλύει τις ερωτικες περιπέτειες που είχαν και άφηνε αισχρά και εμετατικα σχόλια για την προσωπική τους ζωή και άλλους συναδέλφους.

Με παρότρυνε να κάνουμε και καλά πρόβα, σκηνές φυσικά ακατάλληλες , που ήθελε να με αγγίζει και ενώ στην αρχή τον άκουγα και είχα παγώσει σαν στήλη άλατος τραβήχτηκα ξανά. Του είπα πως πρέπει να φύγω!

Μου είπε πως αυτά που συμβαίνουν τώρα έχω την μοναδική ευκαιρία να τα εκμεταλλευτώ και πως θα πρέπει σε όποιον χώρο θεάματος μπαίνω να με κοιτάνε και να να προκαλώ τους πάντες με το σώμα ή το ντύσιμο μου να θέλουν να με πηδ…! Αυτό ακριβώς είπε ! Αλλά λίγοι να είναι εκλεκτοί , και με αυτόν να είναι η αρχή. Πως αυτός το κάνει συνέχεια και πως πρέπει να μου φαίνεται τελειως φυσιολογικό να κάνουμε έρωτα (ακόμα και αν δεν θέλω στην αρχή όπως είπε) γιατί μόνο έτσι θα μπορέσω να τον καταλάβω και να έρθω κοντά του , να ξέρω πως θέλει να παίζω και να παρω τον ρόλο…..

"google ad"

Για να μάθω είπε … και πως αυτό είναι ένα σεμινάριο που κανονικά θα ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΙΟΛΑΣ!!!

Του έκανα μια ερώτηση μέσα σε όλα αυτά θυμάμαι . Του είπα . «Οικογένεια έχετε ; Η γυναίκα σας τα ξέρει όλα αυτά ;»

«Όχι φυσικά ! Για ηλίθιο με περνάς; Και να τα πει κάποιος εμένα ή εκείνον θα πιστέψουν;»

Αυτό ήταν… κατάλαβα !

Γράφω και τρέμω αλήθεια …

Μου είπε την Δευτέρα στις 7 να ξαναπάω , πιο άνετη και εγώ η ίδια να πάω να τον αγκαλιάσω και να του δείξω ποσό ανοιχτή είμαι αν θέλω να προχωρήσω….

Τέλος με αγκάλιασε και πήγε να με φιλήσει! Πετάχτηκα και τραβήχτηκα.

Ένιωσα αηδία … θυμήθηκα όσα είχα ακούσει , όσα φοβόμουν αλλά έτρεφα την ελπίδα πως δεν θα ζήσω!

Η Δευτέρα εκείνη δεν ήρθε ποτε! Δεν πήγα ποτε ξανά , δεν απάντησα σε κλήσεις του και έθαψα βαθιά μέσα μου (πέραν από κάποιες φίλες) το όνειρο όπως και τα βρόμικα του χέρια που τόλμησε να απλώσει πάνω μου …

Τα λόγια του δεν θα τα ξεχάσω ΠΟΤΕ, όπως και τις χυδαίες, πρόστυχες , και βρόμικες ατάκες τους, τα αηδιαστικά χέρια του που άπλωσε χωρίς κανένα δικαίωμα πάνω μου και που με κάθε τρόπο μέσα από αυτές όπως μου είπε ήθελε να χαλαρώσω και να απελευθερωθω για νιώσω «ηθοποιός».

Δεν θα πω όνομα (προς το παρόν ) γιατί νόημα δεν έχει.

Θα πω μόνο πως εγώ δεν τα κατάφερα.

Δεν ξέρω αν προσπαθήσω ξανά , δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο,δεν ξέρω πως θα φερθώ στον επόμενο καταξιωμένο που θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την δύναμη του στον χώρο ,το όνομα του ή την θέση του πάνω στο σώμα και την ψυχή μου !

Η Ζετα τα κατάφερε ! Ήταν ήδη μια σπουδαία ηθοποιός ευτυχώς. Πάλεψε και αυτή με όσα είπε, πιέστηκε , πλήγωσε τον ίδιο της τον ευατο πολλές φορές και το αντιμετώπισε!

Χιλιάδες όμως άλλοι , άλλοι ταλαντούχοι άλλοι όχι , δεν μπόρεσαν να τα καταφέρουν ή έστω να δοκιμαστούν . Πριν καν ξεκινήσουν μπήκαν εμπόδια ήθους μεγάλα και την ψυχή , τις αρχες, το ηθος και τις αξιες τους δεν την πουλάνε καποιοι άνθρωποι για κανένα τίμημα….

Κάθε μέρα , πολλοί άνθρωποι πατάνε στα όνειρα πολλών , εκμεταλλεύονται την δύναμη τους και την αναγνωρισιμότητα τους και κάνουν ο,τι πιο αισχρό υπάρχει !

Λυπάμαι για όλους εμάς που ζήσαμε κάτι τέτοιο , που θάψαμε τα όνειρα μας και γυρισαμε σπίτι μας και κάναμε μπάνιο μπας και φύγει η βρομια απ τα χέρια που μας άγγιξαν αλλά ευτυχώς δεν κατάφεραν να μας λερώσουν…

Πιο πολύ λυπάμαι όλους αυτούς , τους Ανισόρροπους και ανήθικους ανθρώπους που αντί Πιουν ήθος τσακίζουν ζωές και προάγουν την ανθρώπινη εκμετάλλευση και τον ανθρώπινο εξευτελισμό…

Και αυτό που αναρωτιέμαι είναι:

Πως γίνεται αυτοί οι άνθρωποι να είναι τόσο ψηλά , τόσο καταξιωμένοι και σε τόσο ισχυρές θέσεις;;;

Συμβαίνει παντού ! Ανάμεσα μας… Στην ιστιοπλοΐα , στο Πολο , στο θέατρο , στην μουσική , στην καθημερινή δουλειά στο γραφείο. Όπου υπάρχει το χειρότερο εν δύναμη πλάσμα στον πλανήτη . Ο άνθρωπος…

«Kαληνύχτα Κεμάλ. Αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ…»

Ή μήπως υπάσχει τώρα μια ευκαιρία…;

Σ ευχαριστώ Οικογένεια για όσα μου δίδαξες και μου έδωσες.

Υ.Γ: Την ίδια εμπειρία με την Mania Bikof την είχα και εγώ με φυσικοθεραπευτή που απλά χωρίς λόγο κατέβαζε το μαγιώ και άλλες κοπέλες του χώρου που μιλήσαμε τον θυμούνται μετέπειτα βέβαια χρονολογικά (μπροστά σε καθρέφτη και μας έκανε θεραπεία) αλλά δεν θεώρησα σωστό να μιλήσω γιατί η Μανια μίλησε για όλες μας και δεν θελα να σκεφτεί καποιος το γνωστο «ε βγήκε και αυτή τώρα …»

Τώρα όμως με τη Ζέτα ήθελα να μιλήσω.

Πατάνε πάνω σε όνειρα! Αν δεν μπορείτε να τους κόψετε τα …. κόψτε τους τα πόδια !!!

Κάνεις ποτέ ξανά να μην πατάει στην ψυχή , τα όνειρα, την αξιοπρέπεια και τις αξίες κανενός επειδή του δίνει ψωμί να φάει !»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ