Η ψυχολογία του ναρκισσισμού σε 5 λεπτά

Κανένα σχόλιο

Ο ναρκισσισμός δεν είναι απλώς ένας τύπος προσωπικότητας που εμφανίζεται στις στήλες συμβουλών των περιοδικών: είναι στην πραγματικότητα μια σειρά από χαρακτηριστικά που ταξινομούνται και έχουν μελετηθεί από τους ψυχολόγους. Αλλά τι τον προκαλεί;

Μπορούν οι ναρκισσιστές να βελτιώσουν τα αρνητικά χαρακτηριστικά τους; Ο καθηγητής ψυχολογίας W. Keith Campbell περιγράφει την ψυχολογία πίσω από την αυξημένη και μερικές φορές επιζήμια εγωκεντρική συμπεριφορά των ναρκισσιστών σε αυτό το πεντάλεπτο animation από τα TED-Ed.

Για να δείτε το βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους πατήστε cc και επιλέξτε Ελληνικά:

"Sponsored links"

 

Στα : Υγεια

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις