Η ψυχολογία του ναρκισσισμού σε 5 λεπτά

Κανένα σχόλιο

Ο ναρκισσισμός δεν είναι απλώς ένας τύπος προσωπικότητας που εμφανίζεται στις στήλες συμβουλών των περιοδικών: είναι στην πραγματικότητα μια σειρά από χαρακτηριστικά που ταξινομούνται και έχουν μελετηθεί από τους ψυχολόγους. Αλλά τι τον προκαλεί;

Μπορούν οι ναρκισσιστές να βελτιώσουν τα αρνητικά χαρακτηριστικά τους; Ο καθηγητής ψυχολογίας W. Keith Campbell περιγράφει την ψυχολογία πίσω από την αυξημένη και μερικές φορές επιζήμια εγωκεντρική συμπεριφορά των ναρκισσιστών σε αυτό το πεντάλεπτο animation από τα TED-Ed.

Για να δείτε το βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους πατήστε cc και επιλέξτε Ελληνικά:

"Sponsored links"

 

Στα : Υγεια

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015
  • Hip to the JiveΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 7:00 pm - 9:00 pmμε τον Farmer Fastbird
    Οδηγός μας παραγωγές και μουσικά κομμάτια από όλο τον κόσμο, παλιά και νέα, γνωστά και άγνωστα, που για εμάς ήταν, είναι και θα παραμείνουν “Hip to the Jive”. Σκοπός μας να χαλαρώσουμε, να γκρουβάρουμε, να προβληματιστούμε αλλά και να διδαχτούμε από αυτές τις περιπλανήσεις. Κεντρική φιλοσοφία της εκπομπής είναι πως υπάρχει μία γλώσσα ικανή να περιγράψει την έννοια της ελευθερίας καλύτερα από όλες της άλλες, αυτή είναι μια γλώσσα παγκόσμια και ονομάζεται Μουσική.