Η Ryanair απέλυσε μέλη πληρώματος που κοιμόντουσαν στο πάτωμα

Κανένα σχόλιο

Στην απόλυση των έξι μελών πληρώματος καμπίνας που είχαν φωτογραφηθεί να κοιμούνται στο πάτωμα ενός γραφείου σε ισπανικό αεροδρόμιο τον Οκτώβριο, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε η Ryanair.

Το ΒBC υποστηρίζει ότι η φωτογραφία ήταν «στημένη». Ωστόσο, πορτογαλικό συνδικάτο που εκπροσωπεί πληρώματα αερογραμμών αποδοκίμασε την εταιρεία. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ryanair, οι εργαζόμενοι απολύθηκαν για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Είκοσι μέλη πληρώματος είχαν αποκλειστεί στο αεροδρόμιο της Μάλαγας όταν έγινε εκτροπή των πτήσεων που κατευθύνονταν προς το Πόρτο στις 14 Οκτωβρίου. Ωστόσο, η Ryanair τόνισε πως, παρά το θέμα αυτό, «κανείς δεν κοιμήθηκε στο πάτωμα».

"Sponsored links"

«Το πλήρωμα πέρασε λίγο χρόνο στην αίθουσα πληρωμάτων πριν μεταφερθεί στο VIP lounge, και επέστρεψε στο Πόρτο την επόμενη ημέρα» ανέφερε η εταιρεία μετά την κυκλοφορία της φωτογραφίας.

Επιβεβαιώνοντας τις απολύσεις την Τρίτη, η Ryanair πρόσθεσε πως η φωτογραφία οδήγησε σε αναφορές ΜΜΕ που έβλαψαν τη φήμη της εταιρείας, και οδήγησαν σε «μη αναστρέψιμη απώλεια εμπιστοσύνης σε αυτά τα έξι άτομα».

Το πορτογαλικό συνδικάτο, SNPVAC, έχει διαφωνήσει με την εκδοχή της Ryanair, υποστηρίζοντας πως οι εργαζόμενοι είχαν σταλεί σε ένα δωμάτιο «χωρίς τις ελάχιστες υποδομές ανάπαυσης», από τις 01.30 ως τις 06.00. Όπως λέει η SNPVAC, δεν είχαν φαγητό, ποτά ή κάπου να καθίσουν, καθώς υπάρχουν μόνο οκτώ καθίσματα. Ωστόσο, επιβεβαίωσε πως μεταφέρθηκαν σε VIP lounge στις 06.00.

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις