Η Terra Creta στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης ελαιόλαδων “Evoo World Ranking 2020”

Κανένα σχόλιο

Διεθνής κατάκτηση υψηλής σπουδαιότητας για την Terra Creta, με το ελαιόλαδο Grand Cru Κορωνέικης ποικιλίας ελιάς, να  κατατάσσεται ανάμεσα στα 10  καλύτερα ελαιόλαδα παγκοσμίως, σύμφωνα με τον  ανεξάρτητο οργανισμό αξιολόγησης EVOO WORLD RANKING.

Συγκεκριμένα, το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Terra Creta Grand Cru, καταλαμβάνει την ένατη θέση στην παγκόσμια κατάταξη ελαιολάδων υψηλής ποιότητας, και την υψηλότερη θέση σε ελαιόλαδο Κορωνέικης ποικιλίας παγκοσμίως, μετά από αξιολόγηση αποτελεσμάτων σε 28  κορυφαίους διεθνείς διαγωνισμούς.

Με τις νέες αυτές διακρίσεις για την Terra Creta, την κορυφαία ελληνική εταιρεία παραγωγής, τυποποίησης και εξαγωγής ελαιόλαδου, το Grand Cru καταλαμβάνει  την υψηλότερη θέση που έχει κατακτηθεί από ελληνικό ελαιόλαδο στην εν λόγω αξιολόγηση.

"Sponsored links"

Η Terra Creta ανήκει στον Όμιλο επιχειρήσεων IOGR με επικεφαλής τον Κρητικό επιχειρηματία Ιωάννη Γρύλο, έναν δυναμικά αναπτυσσόμενο Όμιλο που απασχολεί πάνω από 5.000 εργαζόμενους, ενώ δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων. Με έδρα την  καρδιά των διάσημων ελαιώνων του Κολυμβαρίου Χανίων, και με απόλυτη προσήλωση στην ποιότητα  η Terra Creta εξάγει ήδη τα προϊόντα  της σε 45 χώρες. Έχει αποσπάσει περισσότερες από 130 διακρίσεις ποιότητας σε διεθνείς διαγωνισμούς, τοποθετώντας την σε κορυφαία θέση στις εξαγωγές τυποποιημένου ελληνικού ελαιόλαδου εξάγοντας το 95% της παραγωγής της.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις