Θάνατοι από κορωνοϊό – Περισσότερες οι “παράπλευρες απώλειες”

Κανένα σχόλιο

Του Μανώλη Αλιφιεράκη *

Γνωστός ηλικιωμένος Χανιώτης ζούσε με τα προβλήματα της ηλικίας του σχετικά ικανοποιητικά.

Τον Φεβρουάριο τρομοκρατήθηκε από τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό, απομάκρυνε τους συγγενείς του φοβούμενος την μετάδοση από αυτούς και αφέθηκε στην μοίρα του.

"Sponsored links"

Το αποτέλεσμα ήταν η σταδιακή κατάρρευση λόγω της απομόνωσης και τελικά ο θάνατος.

Οι συγγενείς του πιστεύουν ότι ο φόβος και η σύγχυση τον οδήγησαν σε αυτό το τέλος.

Είναι πολλοί αυτοί οι θάνατοι που δεν προβάλλονται ούτε μετρώνται.

Μαζί με όσους πεθαίνουν κατ’ οίκον γιατί φοβούνται να πάνε στα νοσοκομεία , με όσους δεν υποβάλλονται σε χειρουργικές και άλλες θεραπείες, με όσους αυτοκτονούν ή όσους θα πεθάνουν από τον οικονομικό μαρασμό είναι πολλοί περισσότεροι των θανάτων από κορονοϊό.

* Ιατρός καρδιολόγος

Π. πρόεδρος

Ιατρικού Συλλόγου

Χανίων

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις