Θάνος Τζήμερος: Bank run θα έχουμε είτε με αυτή την κυβέρνηση είτε με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ | Ηχητικό

Κανένα σχόλιο

Τις θέσεις του κόμματος «Δημιουργία, ξανά!», ξεδίπλωσε στον Κρήτη fm 101.5 και στην εκπομπή «Καφές και Σχόλια» με την Κατερίνα Πολύζου, ο Πρόεδρος του κόμματος, Θάνος Τζήμερος.

Ο κ.Τζήμερος άσκησε οξύτατη κριτική στην κυβέρνηση σε σχέση με τις πολιτικές επιβάρυνσης των ελληνικών επιχειρήσεων, αλλά και σε ότι αφορά τη μη εφαρμογή ριζοσπαστικών μεταρρυθμίσεων με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας, ενώ παράλληλα υπεραμύνθηκε του μοντέλου της ενοποιημένης Ευρώπης.

Αν και αμφισβητεί τις δηλώσεις του κ. Χαϊκάλη, ο κ. Τζήμερος εμφανίσθηκε λάβρος κατά της δικαστικής διαχείρισης του θέματος, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι –με εξαίρεση κάποιες ατομικές περιπτώσεις- «η δικαιοσύνη είναι τσιράκι της πολιτικής».

"Sponsored links"

Τα κύρια αποσπάσματα της συνέντευξής του όπως μεταδόθηκαν από το twitter του #kritifm1015

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις