16.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Κώστας Μπακογιάννης: Η ζωή του Κουφοντίνα είναι στα χέρια του

Ημερομηνία:

«Επειδή παρακολουθώ διάφορους οι οποίοι ζητάνε από την ελληνική πολιτεία να κάνει κάτι; Μα γιατί δεν απευθύνουν την έκκληση τους στον ίδιο; Στο κάτω-κάτω η ζωή του είναι στα χέρια του».

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ 100.3 ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, προσθέτοντας ότι πρόκειται για «ένα προνόμιο, ένα δικαίωμα,το οποίο αφαιρέσει από άλλους 11 ανθρώπους δολοφονώντας τους, εν ψυχρώ και πισώπλατα.»

«Υπάρχει ένα ρεύμα στην ελληνική κοινωνία για καταπολέμιση του μίσους και της τρομοκρατίας, οι νόμοι πρέπει να ισχύουν για όλους δεν μπορεί η δημοκρατία να υποκύπτει σε εκβιασμούς κατά συρροήν δολοφόνων επαγγελματιών δολοφόνων», είπε ακόμα ο δήμαρχος Αθηναίων, προσθέτοντας ότι «η καταπολέμηση της βίας του μίσους και της τρομοκρατίας πρέπει να μας ενώνει όλους, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς.»

Σημειώνεται ότι θέση έκκληση προς την πολιτεία να αναλάβει δράση για να μην καταλήξει ο από 8 Ιανουαρίου απεργός πείνας Δημήτρης Κουφοντίνας έχουν απευθύνει μεταξύ άλλων ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και 1.000 νομικοί που συνυπογράφουν σχετικό ψήφισμα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...