Θα καθαρίσουν τις παραλίες της Κισσάμου σε μία μέρα

Κανένα σχόλιο

Στο Δήμο Κισσάμου, στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών του δράσεων συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά, στην πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού «Let’s do it», η οποία διοργανώνεται στη χώρα μας για έκτη συνεχή χρονιά και η οποία θέτει ως στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο μέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια. Και στην Κίσσαμο, μαζί με εθελοντές θα καθαριστούν σε μία μόλις ημέρα όλες οι παραλίες της περιοχής. Χωρίς τη βοήθεια “εθελοντών” στρατιωτών των ΗΠΑ…

Ημερομηνία υλοποίησης της περιβαλλοντικής δράσης έχει οριστεί πανελλαδικά, η Κυριακή 2 Απριλίου.

Στο πλευρό του Δήμου Κισσάμου, στο πλαίσιο της φετινής εκστρατείας συμμετέχουν μία σειρά από φορείς, σύλλογοι, εθελοντικές οργανώσεις και ομάδες πολιτών της Κισσάμου, με στόχο να υπάρξει ενεργοποίηση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών για τον καθαρισμό διαφόρων περιοχών του Δήμου.

"Sponsored links"

Η δράση καθαρισμού στην Κίσσαμο θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής 2 Απριλίου στις 10.30 π.μ (κοινή ώρα έναρξης) και τα σημεία που θα καθαριστούν (με τα σημεία συνάντησης και τους συνεργαζόμενους φορείς) είναι τα εξής:

1. Παραλία Φαλασάρνων, σε συνεργασία με το Δημιουργικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Πλατάνου & Δημοτικό σχολείο Πλατάνου.
Σημείο Συνάντησης: Πολιτιστικό Κέντρο Πλατάνου.
2. Παραλία Μαύρου Μώλου, σε συνεργασία με τη Νεολαία Κισάμου (ΝΕ.ΚΙ.)
Σημείο Συνάντησης : Μαύρο Μώλος .
3. Παραλιακό μέτωπο Γραμβούσας, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γραμβούσας.
Σημείο Συνάντησης: παιδική χαρά Γραμβούσας.
4. Παραλία Δημοτικού Σταδίου Κισσάμου, σε συνεργασία με την Εθελοντική ομάδα διατήρησης καθαριότητας παραλιών «Κissamos Beach cleaning».
Σημείο Συνάντησης: Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου.
5. Πλοκαμιανά, σε συνεργασία με το Μορφωτικό-Πολιτιστικό – Αθλητικό Σύλλογο Πλοκαμιανών
Σημείο Συνάντησης: Πλατεία Χωριού Πλοκαμιανών.
6. Χρυσοσκαλίτισσα, σε συνεργασία με το Μορφωτικό-Πολιτιστικό – Αθλητικό Σύλλογο Πλοκαμιανών.
Σημείο Συνάντησης: Μονή Χρυσοσκαλίτισσας
7. Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου σε συνεργασία με τη Θύελλα
Καλαθενών & τον ΑΟ Κισάμου.
Σημείο Συνάντησης: Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου
8. Παραλια Λιβάδια σε συνεργασία με Σώμα εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών &
Ναυαγοσωστών Κισσάμου.
Σημείο Συνάντησης: Naya Beach Bar.
9. Παραλια Ελαφονησίου σε συνεργασία με το Μορφωτικό-Πολιτιστικό – Αθλητικό Σύλλογο Πλοκαμιανών.

Σημείο Συνάντησης: Μονή Χρυσοσκαλίτισσας

Σε κάθε σημείο καθαρισμού θα υπάρχει εκπρόσωπος και τεχνική υποστήριξη από τη Δημοτική Υπηρεσία Καθαριότητας ενώ ο Δήμος θα διανείμει σακούλες και γάντια στους εθελοντές που θα συμμετέχουν στη δράση καθαρισμού.

Να τονίσουμε ότι όποιος φορέας ή σύλλογος του Δήμου Κισσάμου επιθυμεί να συμμετάσχει στη δράση «Let’s Do It», με οποιοδήποτε τρόπο, παρακαλείται να επικοινωνήσει με την κυρία Μαρακάκη Βίκυ, στο τηλέφωνο 2822 3 40222 (ώρες επικοινωνίας: 08.00-15.00), έως την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today