Θα κλείσει; Δε θα κλείσει; Iδού η απορία!

Κανένα σχόλιο

Της Ροδάνθης Κουμή

Η καθυστέρηση της αξιολόγησης δεν οφείλεται στο γεγονός ότι εμείς είμαστε οι βλάκες  που δεν υποκύπτουμε στις πλέον πιο παράλογες απαιτήσεις των δανειστών, οφείλεται στην ασυδοσία και στην απληστία των καλά γραβατωμένων δανειστών και πολιτικών που θέλουν την Ελλάδα να δώσει για ένα κομμάτι ψωμί τον πλούτο της . Γιατί έχουμε πλούτο και δεν αφορά μόνο την θάλασσα , τον ήλιο και την γεωγραφική μας θέση. Ο πλούτος  μας  ξεκινάει από το πετρέλαιο του Αιγαίου, από τους υδρογονάνθρακες της Κρήτης, από το χρυσό της  Θράκης,από το τουρισμό και πολλά αλλά.

Η θέση των δανειστών-αδηφάγων θεριών είναι να μας αναγκάσουν να σκύψουμε τόσο πολύ το κεφάλι που όταν μας δώσουν λίγα ευρώ, εμείς να νιώσουμε και ευχαριστημένοι από πάνω που μας φροντίζουν κιόλας. Βάζουν την θηλιά στο λαιμό μας, βαφτίζουν μεταρρύθμιση την μείωση συντάξεων, αφορολόγητου, αύξηση φπα και ένα σωρό άλλα πράγματα, κοτσάρουν και κάνα δυο οικονομικούς όρους που δύσκολα καταλαβαίνει ο λαός και μας ενοχοποιούν και από πάνω ότι εμείς φταίμε που δεν συμφωνούμε να πουληθούμε.

"Sponsored links"

Μας υποτιμούν φανερά και ξεχνούν ότι έχουν να κάνουν με ένα λαό που είναι άρτια εκπαιδευμένος στις κακουχίες , άρτια εκπαιδευμένος στις τακτικές των Μεγάλων δυνάμεων, άρτια εκπαιδευμένος στους πολέμους, στην φτώχεια και στην πείνα.

Ξεχνούν ότι οι Έλληνες ως λαός έχουν περάσει πολλά άλλα επιζούν μέσα από αυτά και γίνονται ακόμα πιο δυνατοί.

Ο Νίτσε έλεγε: Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατό…

Ο Καζαντζάκης έλεγε: Πως ο λαός δεν σώζεται άλλα σώζει….

Τα ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν καθημερινά με την αξιολόγηση και βλέπει ο καθένας από εμάς τον κάθε δημοσιογράφο να προσπαθεί να παρουσιάσει ραγιά τον Έλληνα που για να ζήσ

Ο Ελύτης έλεγε:Όπου σηκώσεις πέτρα στην Ελλάδα υπάρχει χαρά,πόνος και δάκρυ ει χρειάζεται ένα αφεντικό.Πότε  όμως αποδείξαμε εμείς ως λαός πως θέλουμε τον ξένο αρχηγό να μας κάνει κουμάντο;Από ποια ιστορία γραμμένη είτε από τους δυνατούς άλλα και από τους αδύναμους ιστοριογράφους αποδείξαμε ραγιαδισμό;Ο λαός της Ελλάδος δεν έσκυψε ποτέ σε ραγιάδες.Να θυμόμαστε όταν εμείς γράφαμε ιστορία ,τέχνες και πολιτισμό οι ξένες δυνάμεις δεν ήξεραν ότι την γη την ζεσταίνει ο ήλιος.

Θα κλείσει; δεν θα κλείσει η αξιολόγηση;

Ιδού η απορία!

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ροδάνθη Κουμή
Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today