Θα κλείσει; Δε θα κλείσει; Iδού η απορία!

Κανένα σχόλιο

Της Ροδάνθης Κουμή

Η καθυστέρηση της αξιολόγησης δεν οφείλεται στο γεγονός ότι εμείς είμαστε οι βλάκες  που δεν υποκύπτουμε στις πλέον πιο παράλογες απαιτήσεις των δανειστών, οφείλεται στην ασυδοσία και στην απληστία των καλά γραβατωμένων δανειστών και πολιτικών που θέλουν την Ελλάδα να δώσει για ένα κομμάτι ψωμί τον πλούτο της . Γιατί έχουμε πλούτο και δεν αφορά μόνο την θάλασσα , τον ήλιο και την γεωγραφική μας θέση. Ο πλούτος  μας  ξεκινάει από το πετρέλαιο του Αιγαίου, από τους υδρογονάνθρακες της Κρήτης, από το χρυσό της  Θράκης,από το τουρισμό και πολλά αλλά.

Η θέση των δανειστών-αδηφάγων θεριών είναι να μας αναγκάσουν να σκύψουμε τόσο πολύ το κεφάλι που όταν μας δώσουν λίγα ευρώ, εμείς να νιώσουμε και ευχαριστημένοι από πάνω που μας φροντίζουν κιόλας. Βάζουν την θηλιά στο λαιμό μας, βαφτίζουν μεταρρύθμιση την μείωση συντάξεων, αφορολόγητου, αύξηση φπα και ένα σωρό άλλα πράγματα, κοτσάρουν και κάνα δυο οικονομικούς όρους που δύσκολα καταλαβαίνει ο λαός και μας ενοχοποιούν και από πάνω ότι εμείς φταίμε που δεν συμφωνούμε να πουληθούμε.

"Sponsored links"

Μας υποτιμούν φανερά και ξεχνούν ότι έχουν να κάνουν με ένα λαό που είναι άρτια εκπαιδευμένος στις κακουχίες , άρτια εκπαιδευμένος στις τακτικές των Μεγάλων δυνάμεων, άρτια εκπαιδευμένος στους πολέμους, στην φτώχεια και στην πείνα.

Ξεχνούν ότι οι Έλληνες ως λαός έχουν περάσει πολλά άλλα επιζούν μέσα από αυτά και γίνονται ακόμα πιο δυνατοί.

Ο Νίτσε έλεγε: Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατό…

Ο Καζαντζάκης έλεγε: Πως ο λαός δεν σώζεται άλλα σώζει….

Τα ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν καθημερινά με την αξιολόγηση και βλέπει ο καθένας από εμάς τον κάθε δημοσιογράφο να προσπαθεί να παρουσιάσει ραγιά τον Έλληνα που για να ζήσ

Ο Ελύτης έλεγε:Όπου σηκώσεις πέτρα στην Ελλάδα υπάρχει χαρά,πόνος και δάκρυ ει χρειάζεται ένα αφεντικό.Πότε  όμως αποδείξαμε εμείς ως λαός πως θέλουμε τον ξένο αρχηγό να μας κάνει κουμάντο;Από ποια ιστορία γραμμένη είτε από τους δυνατούς άλλα και από τους αδύναμους ιστοριογράφους αποδείξαμε ραγιαδισμό;Ο λαός της Ελλάδος δεν έσκυψε ποτέ σε ραγιάδες.Να θυμόμαστε όταν εμείς γράφαμε ιστορία ,τέχνες και πολιτισμό οι ξένες δυνάμεις δεν ήξεραν ότι την γη την ζεσταίνει ο ήλιος.

Θα κλείσει; δεν θα κλείσει η αξιολόγηση;

Ιδού η απορία!

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015
  • InfowarΚΥΡΙΑΚΗ, 3:00 pm - 4:00 pmμε τον Άρη Χατζηστεφάνου
    Το INFOWAR μεταδίδεται τα τελευταία επτά χρόνια από ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο και βρίσκεται συνεχώς στις πρώτες θέσεις ακροαματικότητας. Η εκπομπή είναι παραγωγή της Infowar Productions, δημιουργού μεταξύ άλλων των ντοκιμαντέρ Debtocracy και Catastroika, που είδαν τουλάχιστον πέντε εκατομμύρια θεατές μόνο στο Ιντερνετ.