Θα κλείσουν τα καταστήματά τους στη Χερσόνησο τη Δευτέρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την οικονομική καταστροφή που έχουν υποστεί

Κανένα σχόλιο

Σε διαμαρτυρία προχωρούν οι έμποροι και οι καταστηματάρχες του Δήμου Χερσονήσου λόγω της καταστροφής που έχουν υποστεί αυτό το καλοκαίρι.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρουν τα εξής:

Ο Εμπορικός σύλλογος Δήμου Χερσονήσου καλεί σε διαμαρτυρία όλα τα μέλη του Συλλόγου και τον δοκιμάζομενο επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής μας να στηρίξει κλείνοντας τα καταστήματά του, τη Δευτέρα 7 Σεπτέμβρη 2020 και ώρα 23.00μμ στην πλατεια του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας στο Λιμάνι Χερσονήσου.

"Sponsored links"

Ζηταμε ουσιαστικά από την Κυβέρνηση την ένταξη  του εμπορικού κλάδου και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων  των τουριστικών περιοχών στα οικονομικά μέτρα στήριξης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις