«Θα μάθω που μένεις και θα σε κανονίσω»: Ζήτησε απόδειξη για τη μίσθωση ομπρέλας σε παραλία του Ηρακλείου και την απείλησε ότι θα την δείρει

Κανένα σχόλιο

Ένα απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε σε παραλία του Ηρακλείου αναδεικνύει τις προσπάθειες κάποιων επαγγελματιών να κερδοσκοπήσουν σε βάρος πολιτών αλλά και του ίδιου του κράτους αποκρύπτοντας έσοδα.

Σύμφωνα με καταγγελία παρέας λουόμενων Ηρακλειωτών στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr το μεσημέρι προς απόγευμα της Κυριακής, η παρέα που αποτελείτο από άτομα νεαρής ηλικίας κορίτσια και αγόρια,θέλησε να δροσιστεί στην παραλία και αποφάσισε να μισθώσει ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν όταν επιχείρησαν να πληρώσουν με κάρτα ο υπεύθυνος της παραλίας αρνήθηκε να πληρωθεί και απαίτησε μετρητά,καθώς, υποστήριξε ότι με τον τρόπο αυτό μειώνεται το κέρδος του ενώ αρνήθηκε να εκδώσει και αποδείξεις.

"Sponsored links"

Όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού εξαπέλυσε ύβρεις προς την παρέα. Στη συνέχεια μετά από την αντίδραση των νεαρών έφερε κάποιες αποδείξεις που δεν είχαν κοπεί ωστόσο την ώρα εκείνη αλλά σε μεταγενέστερο χρόνο.

Μάλιστα μία κοπέλα ανέφερε ότι θα καλέσει την εφορία και τότε ο επαγγελματίας εξεμάνει ακόμη περισσότερο απειλώντας ακόμη και με χειροδικία ενώ συνέχισε τις απειλές λέγοντας ότι θα μάθει που μένει και θα την κανονίσει.

Η αναστάτωση ήταν μεγάλη στην παραλία και έληξε με την αποχώρηση των νεαρών που ωστόσο δεν ειδοποίησαν αστυνομία ή λιμενικό.

Τέτοιες συμπεριφορές αμαυρώνουν τους σωστούς επαγγελματίες του χώρου και προκαλούν αντιδράσεις στους νομοταγείς πολίτες. Ας παρέμβει ΑΑΔΕ και λιμενικό προκειμένου να προβεί σε ελέγχους καθώς οι επιτήδειοι όχι μόνο δεν αισχροκερδούν και φοροδιαφεύγουν αλλά φτάνουν στο σημείο να απειλούν ευθέως την σωματική ακεραιότητα πολιτών.

Για όποιον ενδιαφέρεται από τις αρχές τα στοιχεία της παραλίας είναι στη διάθεσή μας για τα περαιτέρω έστω και αυτεπάγγελτα.

ekriti.gr 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις