Θα τελούνται πολιτικοί γάμοι στον Μπάλο, στο Λαφονήσι και στα Φαλάσαρνα

Κανένα σχόλιο

Την τέλεση πολιτικών γάμων σε σπάνιας ομορφιάς τοποθεσίες αποφάσισε ο Δήμαρχος Κισάμου. Μεταξύ των τοποθεσιών που θα επιτρέπεται η τέλεση γάμου από 1 Μαϊου έως 31 Οκτωβρίου είναι και ο Μπάλος, το Λαφονήσι και η Χρυσοσκαλίτισσα αλλά και τα Φαλάσαρνα.

Το θέμα βεβαίως είναι αν σε προστατευόμενες τοποθεσίες που ήδη η προσέλευση είναι τεράστια, όπως ο Μπάλος, η διεξαγωγή γάμων που θα συγκεντρώνει ακόμα περισσότερο κόσμο, είναι μία σωστή απόφαση.

Πιο αναλυτικά, σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

Ο Δήμος Κισσάμου, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 854/2019 Απόφαση Δημάρχου, ορίζει τις παρακάτω τακτές ημέρες της εβδομάδας για την τέλεση των πολιτικών γάμων:

"Sponsored links"

Α) Για την χρονική περίοδο από 1η Μαΐου έως 31η Οκτωβρίου, κάθε έτους , οι ημέρες από Πέμπτη έως και Κυριακή με ώρα έναρξης της τέλεσης πολιτικών γάμων από 11:00 έως και 15:00 και από 17:00 έως και 19:30.

Β) Για την χρονική περίοδο από την 1η Νοεμβρίου έως και την 30η Απριλίου , κάθε έτους, οι ημέρες από Πέμπτη έως και Σάββατο με ώρα έναρξης της τέλεσης πολιτικών γάμων από 11:00 έως και 15:00.

Και ως χώρους τέλεσής τους ορίζει:

Α) Το Δημαρχείο Κισσάμου (Κίσσαμος).

Β) Τους Εξωτερικούς κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους:

  • Στην Κοινότητα Κισσάμου η Πλατεία Τζανακάκη
  • Στην Κοιν. Καλλεργιανών η Παραλία Λειβάδια.
  • Στην Κοιν. Γραμβούσας η περιοχή Βιγλιά και Μπάλου.
  • Στην Κοιν. Πλατάνου η περιοχή Φαλασάρνων.
  • Στην Κοιν. Καλουδιανών, Δημ. Εν. Μυθήμνης , η Παραλία Κορφαλώνα.
  • Στην Κοιν. Δραπανιά ,Δημ. Εν. Μυθήμνης , η Παραλία Δραπανιά
  • Στην Κοιν. Βάθης , Δημ. Εν. Ιναχωρίου, η παραλία Ελαφονησίου & η περιοχή Χρυσοσκαλίτισσας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις