Θετικός στον κορωνοϊό ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου

Κανένα σχόλιο

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, ταξίαρχος Νίκος Σπυριδάκης.

Μετά το θετικό τεστ έχει σημάνει “συναγερμός” στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών του. Ένας μεγάλος αριθμός ατόμων που υπηρετούν στο Υπασπιστήριο αλλά και σε άλλες υπηρεσίες, ακόμα και διευθυντές, βρίσκονται υπ ατμόν και σε καραντίνα έως ότου διαπιστωθεί αν είναι ή όχι φορείς του ιού.

Ο κ. Σπυριδάκης έχει ήπια συμπτώματα και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του.

"Sponsored links"

Σύμφωνα με πληροφορίες στη 1 μετά το μεσημέρι στο Αστυνομικό Μέγαρο θα βρεθεί κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, προκειμένου να διενεργηθούν τεστ, καθώς ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου είχε μεγάλο κύκλο επαφών.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις