«Είχε ερωτευτεί έναν άνδρα 20 χρόνια μεγαλύτερό της. Επειδή έχουν ειπωθεί πολλά, να ξεκαθαρίσω ότι δεν είχε σχέση, η κόρη μου ήταν ερωτευμένη. Μιλάμε για έναν άνθρωπο περιθωριακό, τον οποίο ψάχνουμε εμείς και οι Αρχές, με την υπόνοια ότι η κόρη μου βρίσκεται μαζί του. Εγώ προσωπικά το πιστεύω», είπε στο MEGA ο Γιώργος Παπαδόπουλος, πατέρας της 17χρονης Μάγιας που εξαφανίστηκε στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, ο εν λόγω άνδρας ζούσε στο Ηράκλειο Κρήτης και γνωρίστηκε με τη Μάγια τυχαία στο δρόμο. Ο ίδιος και οι Αρχές τον αναζητούν, αλλά έχει εξαφανιστεί.

«Συζητάμε για έναν άνθρωπο που δεν ζούσε κάπου σταθερά, τρεφόταν από τα σκουπίδια, είναι από το εξωτερικό, έχει ζήσει σε πέντε χώρες, μιλάει πέντε γλώσσες», σύμφωνα με τον πατέρα της 17χρονης.

«Η κόρη μου εξαφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη, περίπου στις 15:30. Την είδε κάποιος γνωστός μας. Είχε πει ότι θα πάει βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου, έκλεισε το κινητό της και έκτοτε δεν έχουμε νέα της», σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

«Επειδή παίρνει φαρμακευτική αγωγή την οποία έχει κόψει τώρα επειδή λείπει, δεν ξέρω σε τι κατάσταση μπορεί να βρίσκεται τώρα. Ήταν ένα παιδί εντελώς αθώο, να το είχε διοργανώσει μόνη της μου φαίνεται λίγο δύσκολο. Δεν μας έχει αφήσει κανένα σημείωμα», επεσήμανε.

Απευθυνόμενος στην Μάγια είπε «την περιμένουμε με αγάπη, εγώ, η μητέρα, ο αδερφός, οι γατούλες».